Şimdi Ara

Weste geçsemmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzun zamandır düşünüyom west mi? Yoksa Tr serverımı diye Nordıc önerenler oldu ama pıng çokmuş sizce West Tr den dahamı iyidir ? Daha az flame oldugunu biliyorum ama oyun kalitesi bakımından ?

• 10000 tane konusu var ingilizcen fena değilse westte başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta o konularda istedigim cevabı alamadım kesin bişey söyliyen olmuyo
  • direk weste gec en azından kufurlerı anlamadıgın ıcın takmazsın burda adamlar kufur sov yapıyor.Senın motivasyonunu bozuyolar.
  • boşver geçme kötü orası pis.
  • istiyorsan geç ama fazla bir şey bekleme
    örneğin böyle şeyler yine var:
    http://i.hizliresim.com/Kg0Z95.jpg
  • usta zaten ilk westte oynuyodum sonra TR ye atmış bu nasıl bi sw dir ya son halini merak ediyom.
  • su an westteyim tr de gold3 kadar ciktim tr den farki flame yok ama wl eksilerde oldugu icin yinede toxic player var jungle support ve top oynarim duo aranir silver3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Castles -- 7 Mart 2014; 14:39:36 >
  • usta tek fark flamemi yok ?
  • Flame yok . Mesela çok iyi oynuyorsun takımı taşıyorsun diyelim ama flame yaparsan kesin report edilirsin. Ve sık sık reportlanırsan banlanma ihtimalin yüksek. Sinirlenip quit atan var. Ama daha jungle gelmedi feedliyorum diyen çıkmadı. Normal gamede troll build -hero deneyen oldu ama rankedda hiç karşılaşmadım. İbgilizcende iyiyse durma geç.

• Elise pickleyen olursa çık oyundan. Tek tavsiyem bu. Tüm Elise oynayanlar flamer.

• Afk kalırsan sık report yersen banlanıyorsun çünkü tribünal var. Eğer ben düzgün bir kişiliğim ve oyuncuyum diyorsan geç. Yoksa geçsen de bandan oynayamazsın zaten.
  • bence geçmelisin. iyi diyolar en azında küfür yoktur
  • Geçme berbat tr süper
  • Dia 1 e kadar low dolu işin kötüsü low olduklarını kabullenmiyor reprot report yazıp duruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Elise pickleyen olursa çık oyundan. Tek tavsiyem bu. Tüm Elise oynayanlar flamer.

ahaha cidden ya istisnasız flamer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Elise pickleyen olursa çık oyundan. Tek tavsiyem bu. Tüm Elise oynayanlar flamer.

ahaha cidden ya istisnasız flamer

Değilmi ama yani. Bende tek bana denk geliyor sanıyordum.

• Dostum geçme ben westte çar açıp oynadım değmez en az tr de olanlar ordada var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.