problemini çözdüğüne sevindim.bilgisayarına xp kur.orjinal olursa daha iyi olur.guncellemeleride kurmayı unutma..hadi kolay gelsin.
Bu Arada Soyleyeyim.HDD Hal Ettim Ama Kucuk Bir Yaptigim Yanlislikla... Hdd Bulunan Eski HDD yani 120Gb De,1300 Full Album Mp3 Vede 28 Tane Turkce Filmler...Vede Program,vs..
Hersey Kayip Oldu Gitti..SImdi Ben Aglamayimda Kim Aglassin.. Aslinda Bilmiyorum Yardimci Olabilirmisiniz...Ben Daha Format Cekmedim Hdd diske,Oyle Biraktim..SIdmi Eski Haline Getiriyorum Ama,,Hdd Sanki Hic 2 Kisma Bolunmemis Gibi 118 Gb Gosteriyor..Ama Ben Bolmustum D: de Hersyeim Dusuyordu..Daha Format Lamadim Blki Bir Umit vardir DIye Bayada Ugrastim Olmadi..Tek Basina Calisan HDD disk SImdi Calismiyor..Geri Getirme Imkanim Varmi Acaba..D: 'nin Kapasitesi 100Gb Vede Fulll..Format Cekipte WinXp Sp1 Yuklersem SOnradan Geri Getirme Ihtimali Varmi Sizce..??????
bu arada..Tam Xp logosu Cikacigi Zaman..Onun Yerine Yukarida Solda Tam Kosede..Bitane [ - ] Boyle - Cizik Yanip Sonuyor...ltf yardimci olun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme