Şimdi Ara

Western Digital Elements Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen günlerde harddiskimi sony bravia tv'ye takıp müzik dinlemek istedim. arkadaşım biraz karıştırdı, bende karıştırdım ama müzik dinleyemedik. olay şimdi başlıyor. eve gelince harddiskimi laptopuma bağladım her zamanki gibi ama bu sefer harddiskim my computer'da görünmüyo. internetten karıştırdım nedir ne değildir ama net bir cevap alamadım. böyle bi sorun yaşamış veya çözümünü bilen biri varsa yardımınıza ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: undercater

Merhaba arkadaşlar geçen günlerde harddiskimi sony bravia tv'ye takıp müzik dinlemek istedim. arkadaşım biraz karıştırdı, bende karıştırdım ama müzik dinleyemedik. olay şimdi başlıyor. eve gelince harddiskimi laptopuma bağladım her zamanki gibi ama bu sefer harddiskim my computer'da görünmüyo. internetten karıştırdım nedir ne değildir ama net bir cevap alamadım. böyle bi sorun yaşamış veya çözümünü bilen biri varsa yardımınıza ihtiyacım var.

başka bir bilgisayara daha tak dene

başka kablo ile dene
  • tam olarak yardımcı olmadı
  • undercater kullanıcısına yanıt
    Disk yönetiminden ve aygıt yöneticisinden diskin görünüp görünmediğini kontrol edebilirsiniz.

Tv'lerin hdd'ye özel usb portu bulunur. Eğer diğer portlardan birine taktıysanız aşırı akım çekip donanımsal olarak arızalanmış ta olabilir.
  • hd_doctor kullanıcısına yanıt
    disk yönetiminde 923gb 6gb 6gb gibi bölümlere ayrılmış isimsiz bölümleri açılıyo harddiski taktığımda burdan nasıl ilerlemem lazım konumla ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: undercater

disk yönetiminde 923gb 6gb 6gb gibi bölümlere ayrılmış isimsiz bölümleri açılıyo harddiski taktığımda burdan nasıl ilerlemem lazım konumla ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler

923 gb olan bölümü sağ tıklayıp sürücü harfi ve yolu değiştir seçerek harf atamanız lazım. eğer olmazsa ekran alıntısı alıp paylaşırsanız problem daha iyi anlaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hd_doctor -- 11 Ocak 2014; 16:14:07 >
    Harddiskim bu şekilde gözüküyor. Burda ne yapmalıyım internette harf atamak gibi şeyler söylüyor ama sağ tıklayınca sadece dynamic disc'e çevirme seçeneği var diyor fakat bunada harddisk izin vermeyip hata veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    partition finder programını veya DMDE disk editor programını kullanarak verinizi başka bir yere aktarmayı deneyin. sonrasında diski biçimlendirip verinizi tekrar aktarabilirsiniz.
  •  Western Digital Elements Sorunu
    dmde'de böyle bi sorun ortaya çıkıyor diğer dediğiniz programı beceremedim.
    dmde'nin ücretsiz versiyonun dosya sınırlaması var eğer çok sayıda dosyanız varsa full sürümünü kullanmalısınız. partition finder demişim yanlışlıkla. Find and Mount olacak programın ismi. Diski taratın uzun sürsede bölümü bulacaktır. Ayrıca bu programın full sürümünü bulmak daha kolay olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hd_doctor -- 16 Ocak 2014; 16:10:52 >
    abi buda olmadı gibi çok mu umutsuz benim durum vatan'dan almıştım harddiski götürsem düzeltebilirler mi acaba.
    gerek yok bence yazılımsal bir problem var. programın bulamamasına şaşırdım doğrusu. en kötü herhangi bir veri kurtarma programıyla taratın diski.
    ben en çok easeus data recovery, r-studio gibi programları kullanırım. bunun yanısıra recover my files, recuva, get data back gibi programlarda var.
    dosyalarımı kurtardım şimdi diski biçimlendiricem bende convert to dynamic disc gibi bi yazı var sağ tıklanyınca burdan mı devam edeyim. Birde biçimlendirme işleminden sonra harddiskimi eskisi gibi kullanabilecek miyim?
    dosyaları kurtartdım sonra vatan'a gittim orda delete volume yaptılar ben güvenememiştim kendime sonrasında oldu yardımların için çok sağol
    rica ederim.
  • benim sıkıntımda bunun gibiydi sonra format attım yanlız hızlı formattı. datalarımı nasıl kurtarabilirim_??? recuva yı denedim ve cok az dosya buldu acaba harddiskten hartdiske değişirmi?
  • coolflash C kullanıcısına yanıt
    Ben datalarımı kurtarmak için easeus 5.8.0'ı kullandım datalarımı kurtardı.
  • active recover çözüm üretti.. :)) sıkıntısız bir şekilde dosyaları ile birlikte getiriyor. teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.