Elimde yaklaşık 1 senedir kullandığım beni pek üzmeyen 320 Gb WD bir harici harddisk var.Fakat service pack 3 kurulu olan yeni bilgisayarımda sistem bu HDD'yi açamıyor.Tam açacakken "tik" sesi geliyor ve sistem daha tanıyamadan devreden çıkıyor.Sorun bu harici harddiski başka bilgisayarlarda kullanabiliyorum.Neden oluyor ve ne yaparsak bu sorunu çözebiliriz.
Şimdiden teşekkürler
sanırım kutunun içindeki bağlantılarda bir sorun var yani hdd yi usb ye bağladıgın yerde olması lazım.Onu sen halledemessin.SP3 le alakası yok.mesela bende açarken hdd yi tık diye ses geliyo ama sonra görüyo dosyaları.birde format atıp dene tabi içi boşsa
@KABRESIĞMAZ
Dikkatlice bir daha oku
@Arvedui sorunun bilgisyardan kaynaklı olduğu kesin. Usb lerinizin sürücüleri hatalı olabilir xp hatalı olabilir
Arkadaş son derece açıklayıcı davranmış.HDD'de sorun olmadığı belli.Usblerin hatalı.XP'nin hatalı olabileceğini zannetmiyorum.Fakat USBnin hatalı olması ihtimali çok yüksek.Bu arada bende bir WD kullanıcısıyım
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks
@KABRESIĞMAZ
Dikkatlice bir daha oku
@Arvedui sorunun bilgisyardan kaynaklı olduğu kesin. Usb lerinizin sürücüleri hatalı olabilir xp hatalı olabilir
Hocam bu kanıya nerden vardınız? Adam diyor ki hdd yi açınca yani açma kapama tuşundan,içinden tık diye ses geliyo.Aynısı bende de oluyo yani hdd harekete geçiyor.Ya dediğim gibi hdd ile kutu arasındaki bağlantıyı sağlayan bölge de hata ya da hdd nin okuyan kısmı yani iğnesi boşaldı.Darbe felan aldı mı kutu?
harici harddiski başka bilgisayarlarda kullanabiliyorum
demiş orda
Arkadaşlar biraz karışıklık oldu.Ben bu HDD'yi başka bilgisayarlarda kullanabiliyorum.Fakat kendi bilgisayarıma geldiği zaman yukarda bahsettiğim sorun başıma geliyor. Herkese teşekkür ederim:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme