Şimdi Ara

Western Digital TV Live Plus HD Media Player YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Western Digital TV Live Plus HD Media Player siparişi vermeyi düşünüyorum ama Amerikadan getirticem sanırım bi sorun olmaz yazılımında veya dil seceneklerinde Olsa bile güncelleştirme ile giderilebilir diye düşünüyorum...
    Rica etsem bu aleti kulllanan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim
    (Popcorn A200 MODELİNİ Önermeyin Arkadaşlar 140 tl gibi uygun bir fiyata getirticem ben wd'yi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler999 -- 18 Nisan 2011; 23:19:34 >

• Western Digital TV Live Plus HD Media Player almanı önermem. Çünkü WD TV Live dan çok az farkı var ve o farklı özellikleri de Türkiye de kullanamıyorsun. O özellikler sadece A.b.d topraklarında çalışıyor. Ayrıca Türkçe dil sorunu olacaktır o sorunu da güncelleme ile çözemezsin. Altyazılarda karakter sorunu yaşarsın

Çünkü WD TV live kendi normal yazılımı Plus modele kurulmaz.

Sadece Amerikaya özgü olan bir modeli almak büyük hata olur.
  • siparişi verdim bile artık çok geç çok uygun bir fiyata aldım zaten, güncelleme ile düzelecek bir sorun gibi görünüyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Western Digital TV Live Plus HD Media Player almanı önermem. Çünkü WD TV Live dan çok az farkı var ve o farklı özellikleri de Türkiye de kullanamıyorsun. O özellikler sadece A.b.d topraklarında çalışıyor. Ayrıca Türkçe dil sorunu olacaktır o sorunu da güncelleme ile çözemezsin. Altyazılarda karakter sorunu yaşarsın

Çünkü WD TV live kendi normal yazılımı Plus modele kurulmaz.

Sadece Amerikaya özgü olan bir modeli almak büyük hata olur.

Arkadaşlar ürün bugün elime ulaştı tek kelime ile mükemmel,menü dili tamamen türkçe, türkçe karakter desteği var, internet hizmetleri süper, daha ne olsun Yani ''WD Live'' VE ''WD Live Plus'' arasında bir fark yok.Tek fark PLUS modelinde NETFLİX(sadece ABD'de kullanılabilir!!!) (film kiralayıp veya satın alınabilen ÜCRETLİ bir hizmet ) olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler999 -- 28 Nisan 2011; 1:13:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.