Şimdi Ara

Westin Hali :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkcası bende önceden böyle ağlıyordum ama iş genellikle oyuncuda bitiyor bayadır oynuyorum 2 yıl olmuş en az.
    Önceden bende takıma atardım suçu ama artık karşı feedlense bile sen düzgün oynadığından alma şansın oluyor 22 maçta 2 defa kaybettim sadece. WEST
  • Haklısın siteminde. Fakat arkadaşımla bütün bir akşam metadan sıkılıp bot lanee beraber gittik. O xin ben rengar ya da türevleri 2 assassin olarak gittik. Karşımızdaki takımlar hep metaydı. Ve oyuna girerken takım arkadaşlarımıza durumu açıkladık. Sıkıldık metaya uymuyoruz fakat sonuçta oyun değil mi vs. Şansımıza kimse laf etmedi. Ve eğlenerek hemen hemen bütün oyunları aldık. Bot lanei domine ettik. Demekki meta dışıda oynanabiliyomuş. Onu geç, insanlar eğlenmeli değil mi. Yani cassi oynamak istiyorsa neden cassi almasın? Mesela sen her oyun vazgeçer misin oynamak istediğin roleden? Emin ol saçma trollerden, afk-feeder ikilisinden çok daha anlamlı yaptıkları. Ranked ise oynadığın oyun (sanırım değil 5 dakka dediğine göre) yakında elolar sıfırlanıcak. Normalse zaten koy g*tüne. Ha siteminde haklısın dememin sebebi de sen izliyorsun okuyorsun düşünüyorsun vs. vs. metayı mantıklı bulup uygulandıkça da yararlı olduğunu görüyorsun. Zamanını ayırıp bir oyun oynuyorsun ve tabiki kazanmak, karşındakiler buna mani oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

/>

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favians

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

geçen westte yaralısevdam diye birisi gelmişti takıma

Search Results for "yaralısevdam"
    North America
    Level
    No Summoner
    No Rating
    --
    Wins
    --
    Losses
    --
    Average KDA
    Europe West
    Level
    No Summoner
    No Rating
    --
    Wins
    --
    Losses
    --
    Average KDA
    Europe Nordic & East
    Level
    No Summoner
    No Rating
    --
    Wins
    --
    Losses
    --
    Average KDA
    Brazil
    Level
    No Summoner
    No Rating
    --
    Wins
    --
    Losses
    --
    Average KDA
    Korea
    Level
    No Summoner
    No Rating
    --
    Wins
    --
    Losses
    --
    Average KDA

Ziyaaa.

yaralisevdam değilde yarali..... birşeyde olabilir tam hatırlamıyorum ama çabanı takdir ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

Haklısın siteminde. Fakat arkadaşımla bütün bir akşam metadan sıkılıp bot lanee beraber gittik. O xin ben rengar ya da türevleri 2 assassin olarak gittik. Karşımızdaki takımlar hep metaydı. Ve oyuna girerken takım arkadaşlarımıza durumu açıkladık. Sıkıldık metaya uymuyoruz fakat sonuçta oyun değil mi vs. Şansımıza kimse laf etmedi. Ve eğlenerek hemen hemen bütün oyunları aldık. Bot lanei domine ettik. Demekki meta dışıda oynanabiliyomuş. Onu geç, insanlar eğlenmeli değil mi. Yani cassi oynamak istiyorsa neden cassi almasın? Mesela sen her oyun vazgeçer misin oynamak istediğin roleden? Emin ol saçma trollerden, afk-feeder ikilisinden çok daha anlamlı yaptıkları. Ranked ise oynadığın oyun (sanırım değil 5 dakka dediğine göre) yakında elolar sıfırlanıcak. Normalse zaten koy g*tüne. Ha siteminde haklısın dememin sebebi de sen izliyorsun okuyorsun düşünüyorsun vs. vs. metayı mantıklı bulup uygulandıkça da yararlı olduğunu görüyorsun. Zamanını ayırıp bir oyun oynuyorsun ve tabiki kazanmak, karşındakiler buna mani oluyor.

dostum riven falan demıyoruz burda cass dan bahsedıyoruz didnt read gifi güzelmiş bu arada :D

• Botlane Voli - Rumble, Jax - Lee Sin, AD Carry - Xin veya Rengar gibi farklı kombinasyonlarla ne kadar çok oyun oynayıp kazandığımı hatırlamıyorum. Metadan önce karakterleri tanımak ve oynayışınızın daha önemli olduğunu unutmadan oynayın ve size küfür, hakaret veya trolleyerek rahatsızlık vermediği müddetçe insanların picklerine karışmayın. Cass/Maokai duolane bence de kötü olur ama madem onları küçümseyebilecek kadar iyi oynuyorsun, +1800'de bazen ezreal, corki veya vayne ile de solotop oynanabildiğini bilerek toplane gidebilirdin. Veya twitch ile jungle atıp yine takımın physical damage açığını kapatabilirdin.

Benim de hoşuma gitmiyor böyle strateji ve zeka gerektiren bir oyunu 8-10 yaşında insanların oynaması ama engelleme lüksümüz de yok sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Botlane Voli - Rumble, Jax - Lee Sin, AD Carry - Xin veya Rengar gibi farklı kombinasyonlarla ne kadar çok oyun oynayıp kazandığımı hatırlamıyorum. Metadan önce karakterleri tanımak ve oynayışınızın daha önemli olduğunu unutmadan oynayın ve size küfür, hakaret veya trolleyerek rahatsızlık vermediği müddetçe insanların picklerine karışmayın. Cass/Maokai duolane bence de kötü olur ama madem onları küçümseyebilecek kadar iyi oynuyorsun, +1800'de bazen ezreal, corki veya vayne ile de solotop oynanabildiğini bilerek toplane gidebilirdin. Veya twitch ile jungle atıp yine takımın physical damage açığını kapatabilirdin.

Benim de hoşuma gitmiyor böyle strateji ve zeka gerektiren bir oyunu 8-10 yaşında insanların oynaması ama engelleme lüksümüz de yok sonuçta.

bu forumd herkez aynımı yahu cassiopei diyorum sen diosun jax :D

• quote:

Orijinalden alıntı: terrut

quote:

Botlane Voli - Rumble, Jax - Lee Sin, AD Carry - Xin veya Rengar gibi farklı kombinasyonlarla ne kadar çok oyun oynayıp kazandığımı hatırlamıyorum. Metadan önce karakterleri tanımak ve oynayışınızın daha önemli olduğunu unutmadan oynayın ve size küfür, hakaret veya trolleyerek rahatsızlık vermediği müddetçe insanların picklerine karışmayın. Cass/Maokai duolane bence de kötü olur ama madem onları küçümseyebilecek kadar iyi oynuyorsun, +1800'de bazen ezreal, corki veya vayne ile de solotop oynanabildiğini bilerek toplane gidebilirdin. Veya twitch ile jungle atıp yine takımın physical damage açığını kapatabilirdin.

Tamam ben de diyorum ki bence de iyi bir seçim olmaz, ama blue'suz oynayıp chalice > athene's yaparak mana problemi yaşamaz ki zaten buildında var cassionun, farm yapabilen orda da yapar. Başka bir lane'de de physical damage açığını kapatırsınız olur biter. Ranged ad önemli olduğu için dedim twitch jungle veya ezreal solotop diye.

• quote:

quote:

quote:

Tamam ben de diyorum ki bence de iyi bir seçim olmaz, ama blue'suz oynayıp chalice > athene's yaparak mana problemi yaşamaz ki zaten buildında var cassionun, farm yapabilen orda da yapar. Başka bir lane'de de physical damage açığını kapatırsınız olur biter. Ranged ad önemli olduğu için dedim twitch jungle veya ezreal solotop diye.

tamam haklısın

• Terrut elon kaç allah aşkına? düzenli ranked oynuyorsan maximum 800 diyorum oynamiyosan 1100 felandir daha fazla düşüremedigin için. ha bi de yaş tahmini yapayım; 13. Ya da meslek lisesi çıkışlı bicakcilardan mısın acaba bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GHOSTKILLER

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GHOSTKILLER

Benim takımıma da gelmişti onlar daha önce. Yenmiştik.

iyi afferim sana mesele yenmek degil oku olmadı bidaha anlayınca alıntı yap cevapla

Fiora-Maokai bot lane gitmişlerdi. Kesin yenildik demiştim ama yeterince iyi oynadılar. Karşıda Akali-Soraka bot lane gitmişti. Ayrıca yaşını nerden biliyorsun sordun mu ?

12 yaşındaki internet kafeciler geldi dedim bebelerde yaşın önemi yok falan yazdı ayrıyeten hadi aç masa 5i yarım saatliginede post kas :)

bu kadar kin tutmana gerek yok. Adam sana sadece yenmiştik demiş. adam su iççen mi dese git post kas :) cevabını vereceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Sanane adam istediğini seçer ayrıca takımına gelmeleri bizi ilgilendirmez ağlayıp zırlayıp millete laf atma

QQ jax and vayne bot omg noobs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Terrut elon kaç allah aşkına? düzenli ranked oynuyorsan maximum 800 diyorum oynamiyosan 1100 felandir daha fazla düşüremedigin için. ha bi de yaş tahmini yapayım; 13. Ya da meslek lisesi çıkışlı bicakcilardan mısın acaba bilemedim

yaw hehe gif sana upload edemem kbakma.
  • quote:

İnsanların görüşünü önemsemiyor ve sürekli kestirip atma çabalarına giriyorsun.Laf atmaya çalışmaların, kabız birinin bir umutla ıkınması kadar saçma, gereksiz ve değersiz geldi bana.Büyük resmi göremediğin için, arkadaşların verdikleri örneklerde ve açıklamalarda sadece "Jax değil cass dedim ben ühü ühü" diyerek, tek yönlü görebiliyorsun.İnsanları eleştirmek bir yere kadar kabul edilebilir bir durum fakat senin değindiğin noktalar sadece nokta olarak kalıyor.Anlatmaya çalıştığın şey, resim sergisinde, bir tabloya baktığında "ben beğenmedim bak şurda beyaz bi nokta var galiba ohoo kirli bu yaa" demek gibi.Kişiye hakaret içermeyen bu mesajımın, başımı ağrıtmamasını umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ParanoiDia

quote:

İnsanların görüşünü önemsemiyor ve sürekli kestirip atma çabalarına giriyorsun.Laf atmaya çalışmaların, kabız birinin bir umutla ıkınması kadar saçma, gereksiz ve değersiz geldi bana.Büyük resmi göremediğin için, arkadaşların verdikleri örneklerde ve açıklamalarda sadece "Jax değil cass dedim ben ühü ühü" diyerek, tek yönlü görebiliyorsun.İnsanları eleştirmek bir yere kadar kabul edilebilir bir durum fakat senin değindiğin noktalar sadece nokta olarak kalıyor.Anlatmaya çalıştığın şey, resim sergisinde, bir tabloya baktığında "ben beğenmedim bak şurda beyaz bi nokta var galiba ohoo kirli bu yaa" demek gibi.Kişiye hakaret içermeyen bu mesajımın, başımı ağrıtmamasını umuyorum.

allah aşkına bunu okudummu sence :)

• quote:

quote:

quote:

Yaşın maksimum 12.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

quote:

quote:

Yaşın maksimum 12.

tamam haklısın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

quote:

quote:

Yaşın maksimum 12.

tamam haklısın

Evet haklıyım.Millet sana cevap veriyor sen "oQumAdM xD ;)))" yapıyorsun.

• tahmin edıyorm bişeyler zırvaladın ama artık kbakma
    Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • okumadım.

post'umu kastım ve gittim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.