Shure SE530 (e500) kullandım. Forumda zaten onu kullanan bulmak epey zor, benim bildiğim 3 kişiydik benimle beraber. Sadete gelecek olursak; Kulakiçi kulaklığa o kadar para verme. bolamanli arkadaşıda bu konuda çok uyarmıştım , sen istediğin karakteristik özellikleri yaz, ben de ona göre bir öneri sunmaya çalışayım sana.. SE530 falan hepsi hikaye, para tuzağı... Dehşet bir model diyen arkadaş hiç kullanmışmı acaba bu modeli?
Siz Shure SE530 kullanmış biri olarak bu kulaklığı anlatır mısınız? Westone UM2 veya başka bir kulaklıktan farkı nedir? Ben daha önce UM1 ve Etymotic ER-4P kullandım. Fakat aklım ilk baştada söylediğim gibi dual veya triple driverlı kulaklıklardan nasıl bir ses alındığında yada bunlara verilecek paralar gerçekten buna değer mi? Benim istediğim seslerin çatlamayacağı, ne kadar açarsan aç seslerin bozulmayacağı, ayrıca sadece müzik dinlerken değil, Archos 605 gibi PMP'lerde film seyrederken filmlerdede sesleri ve müzikleri güzel duyabileceğim ve kesinlikle iyi bir izolasyonu olan bir kulaklık arıyorum. Siz hangi kulaklığı bana önereceksiiniz çok merak ediyorum. Karakterist derken siz bana sorun ben size anladığım kadar billgi vereyim.
Teşekkürler
eyer kulaklığı aldıysanız bilgi verebilirmisniz. Ben de su an superfi 5 pro ve shure se 310 kullanıyorum; um2 yada super fi 10 arasında karasızım
quote:
Orjinalden alıntı: tide216
eyer kulaklığı aldıysanız bilgi verebilirmisniz. Ben de su an superfi 5 pro ve shure se 310 kullanıyorum; um2 yada super fi 10 arasında karasızım
HERHALDE TRİPLE Fİ 10 PRO DEMEK İSTEDİNİZ.ÇIKALI 2 YIL OLDU .UM2 YE WERİLEN PARAYA BİRAZ DAHA EKLEYİN 10 PRO ALIN.UM2 TAVSİYE ETMEM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme