Westte 0dan hesap kasıcam, beraber kasmak isteyen varsa pm atsın.
Astronmony
kullanıcısına yanıt
10 gün beklersen başlarız
Neden 10 gün hocam
Astronmony
kullanıcısına yanıt
memleketteyim. 10 gün sonra geçeceğim eve
Bende oyuna tekrardan başlamak istiyorum ama 30 olmak 1 hafta civarı alıyor sanırsam. İnternette satılan 25 liralik hesaplari almayı düşünüyorum. mantıklı mi sizce banlanir miyim ki
K3BL4
kullanıcısına yanıt
şahsen tavsiye etmem hocam. hesaba vereceğin parayı gözden çıkarttıysan onunla xp takviyesi alıp rahatça kasabilirsin ki bence ona da gerek yok. hesapların nasıl kasıldığı belli değil, garantisi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122
şahsen tavsiye etmem hocam. hesaba vereceğin parayı gözden çıkarttıysan onunla xp takviyesi alıp rahatça kasabilirsin ki bence ona da gerek yok. hesapların nasıl kasıldığı belli değil, garantisi yok.
Öyle yapayım bende xp takviyesi çekerim kısa sürede yaparim zaten günde 10 saat online ım
K3BL4
kullanıcısına yanıt
Ekleşelim beraber oynarız hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Astronmony
Ekleşelim beraber oynarız hocam.
olur bende tatildeyim pazar ya da pazartesi günü başlarım nick fatbjk123456 sezon1 de açmıştım yıl 2010 vay be bu arada 3 günlük xp takviyesi veriyor oyun. Herhalde 3 günde 30 yapılır zor bir şey değil gibi görevler falan eklenmiş.
0'dan kasmıyorum fakat hesabıma hero almak için mavi öz kasmaya çalışıyorum ben de gelebilirim müsait olduğumda
Bende gelebilirim hocam duruma göre pm atarım 👍🏻
Ah be olm...ne zaman Rusya sunucusuna geliceksiniz çok eğlenceli buralar xd
K3BL4
kullanıcısına yanıt
Ekledim hocam
quote:
Orijinalden alıntı: K3BL4
olur bende tatildeyim pazar ya da pazartesi günü başlarım nick fatbjk123456 sezon1 de açmıştım yıl 2010 vay be bu arada 3 günlük xp takviyesi veriyor oyun. Herhalde 3 günde 30 yapılır zor bir şey değil gibi görevler falan eklenmiş.
Alıntıları Göster
Ekleyemedim :D siz beni ekleyin. Overkillz3
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA
Bu mesaj silindi.
Ceksssss
var mı weste yeni başlayacak olan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme