Şimdi Ara

Westteki Türkler hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler midde kassadinimiz vardı 5. dakikadan itibaren ingilizce küfür etmeye başladı hepimiz biliyoruz o kısaltmaları.Adam sen berbatsın şöyle böyle sövüp duruyor.20.dakikada dayanamadım Türk müsün diye sordum(ingilizce) oda evet dedi.

Eğer böyle yapacaksanız weste geçmeyin beyler flame yok diye geçiyoruz biz oraya lütfen. ismi :Griffin94

• tr'deki bütün noob olup suçu takıma atan sincaplar orayı basacak yakında bekleyin
  • yeni geçtim olmasın öyle bişi ya sırf ana avrat küfretmiyorlar diye
  • Liginizi bilmiyorum fakat euw,eune,na,tr bu serverlarin hepsinde plata kadar toxic player lar bulunuyor zaten. Ama oyun bilgileri oluyor. Ben 5 ayda 1 anca turke denk geliyorum onlarda kendi pre leri ile turkce konustuklari icin farkedilir oluyorlar yoksa westteki turk kolay kolay belli etmez kendini.
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    2 defa flame yapan gördüm biri fransız diğeride bu zat.Gold ligim
  • Konu açtığın iyi oldu hemen atıyorum onları serverdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulsfire soroka da atabilir misin kardeş müsaitsen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk her yerde Türk'tür kardeş. Kimsenin de hangi serverda oynayacağına biz karar veremeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Actuallydatte

Evet beyler midde kassadinimiz vardı 5. dakikadan itibaren ingilizce küfür etmeye başladı hepimiz biliyoruz o kısaltmaları.Adam sen berbatsın şöyle böyle sövüp duruyor.20.dakikada dayanamadım Türk müsün diye sordum(ingilizce) oda evet dedi.

Eğer böyle yapacaksanız weste geçmeyin beyler flame yok diye geçiyoruz biz oraya lütfen. ismi :Griffin94

Allah'a şükür şuana kadar bi tane bile türkle karşılaşmadım.Flame yok. Yazılan şeyler genelde " oh god , LMAO ,ROFL , RİP". Weste geçersen pişman olursun demişlerdi çok mutluyum şuan
  • küuküu
  • Anonymusadamus kullanıcısına yanıt
    demek RİP ha

türk gelmiş de haberin yok senin gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

demek RİP ha

rip in peace demedi be bro rip dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anonymusadamus

quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

demek RİP ha

rip in peace demedi be bro rip dedi

• Orda yeni hesap kasiyodumHer oyun Turk geldi hatta bazi oyunlarda tum takim turktu.Bende orayla bura ayni diye hesabi kasmaktan vazgectim.

• 5 Türk aynı takıma denk geldiğimi biliyorum westte, sahur vakti aram oynarken :)
  • westteki türklere kurban olurum arkadaş bu fransızlar almanlar beni benden alıyor smurf hesap diyor topa geçip oyun boyu feedliyor :D. bizimkilerin en azından oyun bilgisi var flame yapsada.
  • Bana az once geldi Hepinizprosunuzamk diye nicki wardi yi jungle yapti feedledi

• 5-10 dakika önce şampiyon ekranında başıma gelene bak.Duo girmiş iki tane klasik bebe,mid ve jungle seçilmiş olmasına rağmen üzerine yine mid ve jungle kitlediler,birde Türkçe sövdüler.Dayanamadım,şu saat olmuş zıbarmamışsınız,doğru dürüst oyun oynatmıyorsunuz insana,Tr serverını mahvettiniz,sıraya buraya mı geldi diye dedim.''Aynen biraz da Avrupa'da feedleyelim dedik .d'' gibi iq seviyelerine yakışır şekilde cevap verdiler.Belamı andım,başka da bir şey demiyorum diyip dodge attım.Lanet olsun bu ve bunlar gibi veletlere.Cidden oyundan bezdiriyorlar adamı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.