Tokenomics yenilendi hocam, verdikleri tokenin değeri yine aynı olacak ancak wexo başı tutarı düşürdüler. Ama wexo sayınız da ona göre artıcak. |
WexoPay Üye Ol, KYC Yap 10 Euro Kazan- Yatırımlı (3. sayfa)
-
-
-
Çok fazla yoğunluktan sonra böyle bir önlem almış olmalılar, maalesef bilgim yok.
-
Benim hesabımda 10wexo vardı ilk günler şimdi bir bakayım dedim 40 wexo görünüyor? kimseye ref de vermedim, sadece sizin refle üye oldum neden arttı acaba
-
Çünkü wexo fiyatı 1 euro'dan 0.25 euro'ya düşürüldü o yüzden token sayısını da arttırdılar herkesin.
-
bu airdropla ilgili bir gelişme olmayacak mı?
-
Son durum nedir? Şahsen bu 40 token verip fiyatı 0.25e çekmeleri beni işkillendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süreyi uzattılar, arkasında şirket olduğu için illa çıkar sorun olmaz.
-
referans geliri ne kadar size
-
Aynı ancak çekim yok kimseye şu an
-
arkadaşlar merhaba wexo coin aridropuna katılmıştım ve 16Şubat ve 22Şubat tarihlerinde cüzdan geçmişimde toplam 4 sefer +10 wexo girişi görünüyor fakat cüzdan bakiyem tüm paritelerde(USD-EUR-CZK vs.) "0". Sizce bunun sebebi ne olabilir?
-
Hocam soruyu sormadan konudaki mesajları okursanız anlayabilirsiniz. Zor değil lütfen.
-
son durum nedir çekim açildı mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 40wexo gözüküyor stakingde son durum nedir acaba çekilebiliyor mu ben tam anlayamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin mesajı görünce girip bakıyım dedim kazandığımız wexoların üstüne yatmışlar sanırım bende bakiye sıfır görünüyor.
-
Hocam ben görebiliyorum stake kısmında ama nasıl satarım bilemiyorum ya da satılabiliyor mu hiç anlamadım. İki gün önce 2.5 küsürdü sabah 1e düşmüştü. Düşüyor sürekli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X