Şimdi Ara

Whaff ile Para Kazanma (Kanıtlı geniş anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet arkadaşlar whaff yabancı bir uygulamadır . Hatrı sayılır bir sayıda da TÜRK kullanıcıya sahiptir. Uygulamanın işleyişi diğer uygulama indirip para kazanma programlarından farklı bu uygulamada oyun indiriyorsunuz ve indirdiğiniz her oyun için whaff size görev veriyor . Bu görevlerde 5 dakika oyna , oyuna gir, oyunda arkadaş ekle vb görevler . Bu görevler karşılığında sizlere cuzi bir miktar veriyor.

Whaff Hakkında

Uygulamanın İnternet Sitesi :http://whaff.com/

Uygulamanın Facebook Adresi :https://www.facebook.com/Whaff

1 ila 5 milyon arası google play indirmesine sahiptir.

Yapımcı adı : Whaff

Whaff ile Para Kazanma
    Arkadaşlar cep telefonunuzdan para kazanmak istiyorsanız sizlere şiddetle bu uygulamayı tavsiye ediyorum . Normal olarak 0$ ile başlıyorsunuz ama bizim size vereceğimiz invite kodu ile belirli bir miktarda ve bonuslu bir şekilde başlayacaksınız.Bunun nedeni ise özel ref koduna sahip olmamız . Sizlerle bunu paylaşarak daha fazla para kazanmanızı ve hızlı para kazanmanızı istiyoruz .

Uygulamayı direkt olarak şu adresten veya telefonunuzdan play store aracılığı ile indirebilirsiniz.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaff&hl=tr

Whaff Nasıl Kullanılır ?
    Uygulamayı indiriyorsunuz. Daha sonra uygulamayı açıp sağ üstten Login yazan yere tıklıyorsunuz. Karşınıza facebook ile bağlanma penceresi geliyor gerekli işlemleri yaparak otomatik üye oluyorsunuz. Hemen ardından ufak bir pencerede sizden invite kodu girmenizi istiyor işte oradada bizim size vereceğimiz kod devreye giriyor . (Kod konunun altındadır.) Kodumuzuda girdikten sonra direkt olarak belirli bir ücret geliyor hesabınıza ve bundan sonra indereceğiniz her oyunda daha fazla para geliyor .

Whaff’taki Parayı Nasıl Çekerim ?
    Evet arkadaşlar bu bölümü sonradan ekledik. Whaffta 10 dolar yaptıktan sonra size farklı platformlarda para alma imkanı sağlıyor. İşte sırasıyla ;

1-Xbox Live ‘da hediye kartı

2-PlaystationStore’da hediye kartı

3-Amazonda hediye kartı

4-Google Play’de hediye kartı

5-Steam’de hediye kartı

6-Facebook’da hediye kartı

7-iTunnes’De hediye kartı

8-Paypal(ufak bir kesinti ile direk parayı atıyorlar)

Whaff Ödeme Kanıtı (Sanalfaresi Hesabı)

INVITE CODE :AJ83803

KAYNAK :http://www.sanalfaresi.com/whaff-ile-androidden-para-kazanma/
     Whaff ile Para Kazanma (Kanıtlı geniş anlatım) Whaff ile Para Kazanma (Kanıtlı geniş anlatım)

• Kardeş bize bu kadar çok teklif gelmiyor bütün teklifleri yaptım 6 dolarım var taktik verirmisin? birde parayı paypala attırıp sonra oyun içi rp vs çekebilirmiyiz kredi kartı vs olmadan ?
  • 3 dolarım var ve teklif gelmiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AI82685
  • Çoğu kişinin bilmiş olduğu üzere Whaff'ta uygulama indirerek $ kazanıyoruz .
    KURULUM ; Arkadaslar Google Play Store'a girerek Whaff yazarak arıyoruz. Ilk çıkan Whaff Rewards'i indiriyoruz , indirdikten sonra uygulamamizi açıp Facebook ile giriş yapıyoruz. ( Sadece Facebook Üzerinden Giriş Yapılabiliyor ) Gris yaptığımizda size kod girmenizi isteyecektir . Altta verdiğim kodu girerek 0.30 $ kazanabilirsiniz. Ayrıca "WHAFF PICKS" Ve "OTHER PICKS"e girerek uygulama indirip $ Kazanabilirsiniz.
    Kodum : AL39025
    Girerek 0.30 $ Kazanabilirsiniz.
  • Teklifler yavaş yavaş gelicektir bunu beklemek istemiyorsanız ofter bölümüne bakın veya bol bol davet atın . Ayrıca evet paypala geldikten sonra paypal olan heryerde kullanma şansınız vardır .
  • Teklifler yavaş yavaş gelicektir bunu beklemek istemiyorsanız ofter bölümüne bakın veya bol bol davet atın . Ayrıca evet paypala geldikten sonra paypal olan heryerde kullanma şansınız vardır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilitlenebilir mi ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berat.Soner B kullanıcısına yanıt
    Teklifler yavaş ve anlık geliyor takip etmelisiniz . Ayrıca bol bol davet edin .
  • boş verin teklifleri şimdi beni dinleyin ve kazanın.

Ch31613

whaff kullanicilari arasinda en çok parayi kazan adamin koduna ulaştim bunu girerseniz o kazandikça sizde kazanirsiniz hiç birşey yapmaniza gerek yok. Hiç birşey yapmadan bir günde 38 dolar kazandim. Yarin ne olacak bakalim. Kendi cihazinizda olmuyor ise başka bir android cihazda deneyin görün. ben 3 cihazım var denedim hepsinde 38 dolar var kafaya koydum başka ikinci el android cihazlar alacam. toplam 10 cihazda yapabilirmişiz. Yapın sonra bana teşekkür için burda buluşuruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.