Şimdi Ara

Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Selamlar, elimde Wharfedale 9.6 kuleler ve center var. Amplimi değiştirdim bunları da değiştirmek niyetindeyim. Farklı kuleleri farklı opsiyonları da tecrübe etmek istiyorum. Sıfırdan farkları kutularından çıkmış olmaları. Gelip görüp alabilirsiniz. Hepsinin koruyucu tülleri kutudan çıkmamış, hiç kullanılmamıştır. Çizik, deforme, hasar vs. yoktur. Dediğim gibi gelin görün bakın alın. Kutuları kitapçıkları kutu içi korumaları, ayarlanabilir ayak çivi vidaları vs. eksiksizdir. 1100 liraya üçünü birden vereceğim. Kuleler ve Center'in hiç kusuru yoktur bu nedenle pazarlık yapmıyorum.
     Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI) Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI) Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI) Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI) Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI) Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI) Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI) Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI) Wharfedale Diamond 9.6 Kuleler ve 9.c Center (SiyahAhşap/BlackAsh) Eksiksiz/(SATILDI)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 17 Nisan 2014; 9:19:53 >

• Takip.. Şuan biraz sıkışığım satılamazsa bir süre sonra talip olabilirim.
    Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Takip.. Şuan biraz sıkışığım satılamazsa bir süre sonra talip olabilirim.
    Hayırlı satışlar.

Teşekkürler Dousk. Buyrun gelin misafirim olun yakından görün, beklerim, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Takip.. Şuan biraz sıkışığım satılamazsa bir süre sonra talip olabilirim.
    Hayırlı satışlar.

Teşekkürler Dousk. Buyrun gelin misafirim olun yakından görün, beklerim, saygılar.

Teşekkür ederim. Benim seti isteyen bir arkadaş vardı. Onunla irtibata geçeyimde benimkileri verirsem davetinize icabet ederim :)

• Forum dışına satılmıştır. Dousk isimli arkadaşım külleri almanı dilerdim ama farklı durumlardan dolayı maalesef olmadı.
  • Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok. Alan arkadaş hayrını görsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.