Şimdi Ara

WHARFEDALE DİAMOND 9 SERİSİ; İNCELEMELER, YORUMLAR, FOTOĞRAFLAR... (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.097
Cevap
7
Favori
103.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FoXDiE

Selamlar

Elinde temiz 9.2 (siyah) mevcut olup satmak isteyen çıkarmı buralardan acep ?

elimde siyah 9,3 var.İstersen p.m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdertyan

quote:

Orijinalden alıntı: FoXDiE

Selamlar

Elinde temiz 9.2 (siyah) mevcut olup satmak isteyen çıkarmı buralardan acep ?

elimde siyah 9,3 var.İstersen p.m.

• Arkadaslar merhaba,

Sistemimde yapacagim degisiklik nedeniyle Wharfedale 9.6 front - 9cs center - DFS12 surroundlar SATILIK.Ilgilenen arkadaslar P.M ile bana ulasabilirler.Kesin olmamakla beraber, Pioneer 919 avr icin fiyat teklifleri gelirse ihtiyaci olan arkadaslardan,onuda satmayi dusunebilirim.

EDIT: Center olarak 9 CS olmasi gereken modeli 9 CM yazmisim.Bu hatam duzeltilmistir bu edit ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 9 Haziran 2013; 3:15:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile ilgili tek ilanım bu mesajımdır ve halen geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Arkadaslar merhaba,

Sistemimde yapacagim degisiklik nedeniyle Wharfedale 9.6 front - 9cm center - DFS12 surroundlar SATILIK.Ilgilenen arkadaslar P.M ile bana ulasabilirler.Kesin olmamakla beraber, Pioneer 919 avr icin fiyat teklifleri gelirse ihtiyaci olan arkadaslardan,onuda satmayi dusunebilirim.

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Arkadaslar merhaba,

Sistemimde yapacagim degisiklik nedeniyle Wharfedale 9.6 front - 9cm center - DFS12 surroundlar SATILIK.Ilgilenen arkadaslar P.M ile bana ulasabilirler.Kesin olmamakla beraber, Pioneer 919 avr icin fiyat teklifleri gelirse ihtiyaci olan arkadaslardan,onuda satmayi dusunebilirim.

pm attım

Kusura bakmayin gec oldu ama cevapladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

pm attım

Yanitlanmistir

• Akadaslar VSX 919 avr satisim gunceldir.Ayrica Wharfedale hop.setim,chord ve qed banana plug uclu kablolarim,wd tv live media playerim ve monster hts 1000 akim korumali prizimde satiliktir.

Asil amacim bisiklet merakim olustugu icin o yonde alisverisimi gerceklestirmek.Bu yuzden urunleri tek tek veya kismen set yada tamami olarak ister nakit ister alisverislerim karsiligi alabilirsiniz.Nakit ihtiyacindan dolayi kar amacli bir satis degil.

Ihtiyaci olan veya ilgilenen arkadaslar pm ile ulasirlarsa kendilerine yardimci olacagimdir.Bilginize.

Not: Farkli farkli ilgili basliklara ayni mesaji gondermemdeki amac,takip edenlere ulasabilmek icindir.Bu yuzden vermis oldugum rahatsizlik var ise kusura bakmayin.Ilgisiz bir alanda ilan acmak istemiyorum.

• Arkadaslar,

Wharfedale 9,6 front - Wharfedale 9cs center - Wharfedale DFS 18 Bipolar surround hoparlorlerim SATILIK ve GUNCEL dir.

Ayrica Chord Carnival Silver Screen front ve center kablolar / QED 79 Strand surround kablolarda beraberinde veya harici SATILIK.

• Arkadaslar,

Artik sadece Wharfedale 9,6 front - Wharfedale 9cs center - Wharfedale DFS 18 Bipolar surround hoparlorlerim SATILIK ve GUNCEL dir.

• Satış gerçekleşmiştir.Forumdan bir arkadaşımız almıştır.Kendisi için hayırlı olsun.

Birgün tekrar sistem kurmak istersem, alacağım ilk parça 9.6 olacak Tabiki bir çift farklı hop.daha alacağımdır ama 9.6 lar benim için hala ilk günkü durumundalar...
  • Arkadaşlar,

Satılık Diamond arıyorum. Var mıdır?
  • Şu anda Edifier R1900 TII kullanıyorum, yeterli bir amfim de var. Sizce Wharfedale 8.3'e geçmeye değer mi ? Bütçem kısıtlı olduğundan pek de fark olmayacaksa almayı düşünmüyorum.
    Kullananlar varsa yorumlerını bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Wharf Diamond 10.6 / 10.2 / 10cs / power cube 10+ dan oluşan 5+1 bir sistemim var. AVR'mi geçenlerde sattım. Denon 1910 kullanıyordum. Hatta imzamdan da kaldırsam iyi olacak sanırım :) Şimdi yeni bir AVR alacağım, sizlere de danışmak istedim taysiyeniz konusunda.
    Hem donanım haberde hem yurtdığındaki forumlardan takip ettiğime göre genel olarak; Denon ile Wharf'ların pek uyumlu olmadığı, ikisinin birden fazla "laid back" kaldığı, biraz daha "bright" tondaki bir amfinin (Pio gibi) wharf'lar ile daha iyi olacağı gibi bir kanı var. Açık söylemek gerekirse ben kendi sistemimden başka bir sistemde dinlemediğim için pek bir yorum yapamadım. Gerçi farklı bir sistemde de oda akustiği tamamen farklı olacaktır, aynı şartları sağlamak malesef çok kolay olmuyor.
    Konuyu çok uzatmadan bu sefer farklı bir marka AVR almak istiyorum. Pioneer, Yamaha ve Marantz üzerinde yoğunlaşıyorum. Bir de Sony var. Sony bizim ülkede HiFi tarafında çok tutulmuyor ama onun da fiyatına göre çok güzel modelleri var. Onkyo'nun ise malesef TR'deki fiyatları normalin üzerinde. Uygun fiyata Pio 921 bulunabiliyor şu sıralar, Yamaha 673'de gözüm var fiyat olarak biraz uygun bulabilirsem bütçemi zorlayabilirim. Bir de asıl merak ettiğim Marantz'ın slim kasalarının olduğu AVR'ler, örneğin Marantz 1504 güzel bir alternatif gibi duruyor. Wharf'ın 10 serisi ile Marantz'ın 1403/1402/1603/1403 gibi modellerini kullanan var mı acaba? Özelliklerine baktığımızda 8ohm'da 50w güç üretiyor gibi duruyor ama yurtdışı sitelerde ve forumlarda araştırdığıma göre bu kolonları rahatlıkla sürebileceği yönde. Örneğin Cnet'te Sony STR-DN840 incelemesinde rakamsal olarak Sony çok daha güçlü olmasına rağmen Marantz 1403 ile karşılaştırdığında Marantz'ın daha güçlü olduğu belirtiliyor. Benim için öncelik sinema performansında fakat analog bağlantılı müzik cdsi de dinliyorum. Denon DCD-700 kullanıyorum kaynak olarak.
    Fazla karıştırmadan bitireyim, hepsinin modeline göre değişse de ses uyumu açısından Pioneer, Yamaha, Marantz, Sony ile Wharfedale 10 uyumu yorumlarınız rica olunur :)

• üst mesajda da sorulmuş bende merak ettim diamond 8.3 serisi nasıldır ? Front speaker olarak kullanılırmı ?
  • DireFire D kullanıcısına yanıt
    Denon markasından şaşmamalısın. Sanırım 3 yıl önce Wharfedale 10.6 ile hem Denon, hemde Pio 920 test etmiştim. Ben Pioneer'ı hiç beğenmemiştim.

Genelde Wharfedalelerin tizleri pek iyi olmadığı için kapalı çaldığı yazılır çizilir, doğrudur da. Pioneer amfilerin (yaygın bir kanıya göre) daha parlak çaldığı düşünülerek Wharfedale hoparlörler için daha uygun olduğu düşünülür. Kağıt üzerinde hepsi ok. Gerçekte ise durum biraz farklı;
    Müzik dinlerken; Pio ile tizler biraz daha iyi olmasına rağmen seste gövde ve sahne denen bir şey kalmamıştı. Sinema seyrederken ise durum tam bir faciaydı. Denon ile subbass'a ihtiyaç duymazken, Pio ile ihtiyaç haline geldi.
  • Zaman icerisindeki kullanici yorumlari baslik icerisinde mevcut.

Denonu direk wharfedale ile kullandiginizda uyum ile ilgili saglikli bir yorum yapamazsiniz.Ama diger markalarin emsal modelleri ile kiyasladiginizda uyumsuz oldugunu farkedebiliyorsunuz.

Gerci ses ve kulak olayi.Kulak alismis ise kapali sese acik ses rahatsiz edicide olabilr.Bu durumda uyum yönü tersine olacaktir.Ama genelinde Pio-Yamaha-Marantz avr lar Denon a gore daha aciktir.Ben bunu hop.ile arada perde varmis gibi tanimlarken baslarda ,sevgili orhan abi perde degil o hali demisti:)) Evet dedim dogrusu o.

Sub ihtiyacinin duyulmamasi diye birseye zaman icerisinde katilmamaya basladim.Sub. siz sinema olmaz! Denon ile sub ihtiyacinizin olmadigini dusunursunuz ses kapali oldugundan.Pio ile ihtiyacinizin oldugunu dusunursunuz sesi acik oldugundan.Halbuki kaynak aynidir.

Wharfedale icin sabaha kadar konusurum:) O bir portakal sandigidir ama candir :))

Dogru kablo ile 10.6 lar pio avr ile mest etmesi yuksek ihtimaldir,denon avr dan sonra.Zincirinden kurtulmus gibi tepki verecektir 10.6 lar.Ama dedigim gibi kabloda biraz dikkat etmek gerekir diye dusunuyorum.Yoksa kontrol etmesi zorda gelebilir Ust frekanslari.

• Günlük hayatta "kötüyü görmeden iyinin kıymeti bilinmez" derler, bu hobide ise durum tam tersidir; iyiyi görmeden kötünün kötü olduğu bilinmez.

Wharfedale-Denon eşleşmesindeki uyumsuzluğun sorumlusu aslında Denon amfi değildir. Wharfedale hoparlörlerin kapalı tizleri, uyumsuzluğun baş sorumlusudur.

Arada perde çekilmiş gibi duyulan sesin sorumlusu yine Wharfedale hoparlörlerdir diye düşünüyorum. Bunu iyi anlamak için denon-Dali eşleşmesini dinlemek uygun olacaktır.Zamanında bende kullandım Wharfedale hoparlörleri, severekte kullandım. Kimse yanlış anlamasın kötü hoparlör değiller, f/p oranı çok iyidir fakat tizleri konusunda iyi şeyler söyleyemem.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.