Şimdi Ara

What If...? (2021 - ) | Marvel Studios • Disney+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Olayın what if olmasından dolayı burada en güçlü carter olmuş böyle değerlendirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DcNeuS kullanıcısına yanıt
    What if mantığını anlayamamışsiniz.

Burada film evreninden çok farklı tamamen izleyenlerin ruhunu okşamak için yapılmış.

Burada kadınların ruhunu okşama amaçlı.

• 2. Sezon tamamen carter üzerinden işliyor.

3. Sezon bakalım kimin üzerinden işleyecek

• Para verip Disney Plus alıyoruz. Ama çıkan diziyi izleyemiyoruz. Büyük rezillik gerçekten. Sizler diziyi nerden temin ediyorsunuz arkadaşlar. Bana pm atabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi sitelerinde var, torentde var, stremio da var velhasıl izleyecek yer çok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • What if Sezon 2 - "Dişi Yakarış"

• Plus'a ne zaman geleceği belli mi ?

• 5.bölümdeyim, genel olarak beklentimin bir tık altında kalsa da güzel gidiyor, özlemişim seriyi.

En çok takıldığım şey bu Captain Carter mıdır nedir, bu karakterde ne buluyorlar anlamıyorum, sürekli onun üzerinden bir şeyler yapıyor. Olduğu sahneler çok mantıksız ve abartı geliyor. Normalde her türlü süper ajan, keskin nişancı olan askerler, ona gelince kolsuz kesiliyor. Scarlet Witch gibi güçleri olan biri olsa tamam ama bir küçük kalkanla bu kadar şey yapılamaz..

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Erkek bir karakteri kadın başrole çevirdikleri için :)

• onea54 kullanıcısına yanıt

24 Ocak

• 2.sezonun finalini az önce izledim, hayatımda daha çok saçma az şey gördüm. Kesinlikle Marvel'ın en kötü ve en saçma yapımıydı. 30 dakikalık bölüm için bir dünya mantık hatası yazabilirim. Acaba yazarlar sarhoşken falan mı yazmışlar bu senaryoyu. O kalkan evrenin kendisinden daha sağlam, tek açıklaması bu.

• İkinci sezonu ben size özetliim: "What if women ruled the universes."

Bu kadar, dağılabilirsiniz.

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Ben de diğer bölümler ilgimi çekmediği için direkt final bölümünü izledim. Onu da ileri sara sara izledim, aşırı kötü olmuş. İlk sezondan sonra büyük umutlarım vardı bu sezon için ama önce bölüm adları gelince hayal kırıklığı yapmıştı zaten, son bölümdeki saçmalıklar da tüyü dikti.

• S3B1

Youtubeda görünce bunu izledim. İkinci sezonu izlemedim.

Puanım 10/8.0

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.