Şimdi Ara

what is combo???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar combo aldığımızda cdroma ihtiyaç yokmu ve ne gibi artıları var bunun yardım eddin lütfen eniyisi hangisi yazı kalitesi en iyi marka? şimdiden saygılar

• combo aldığında cdroma ihtiyaç yok çünkü combo dvd ve cd writer'ı bir arada bulundurur. kullanmadığım için öneri yapamicam
  • bilinen markaları tercih edebilirsin
    ben genelde cd - dvd türü donanımlarda bulunubilirse toshiba derim
  • Dostlar; bakın geçen hafta da bi arkadaş tamamen İngilizce bi başlık attı ses çıkartmadım ama bu iki oldu! Yahu burası sömürge ülkesi mi? Tamam yazarken arada İngilizce kaçırıyoruz çünkü Türkçe karşılığı olmayan kelimeler çok fazla bizim literatürde ama çüş artık başlığı da İngilizce atmak ne oluyor? Lütfen kendimize gelelim!
  • hocam yanlis anlama da sen niye bulundugun konuma "turkiye"yazmadinda "cayman islands"yazdin?belkide ayni sebeptendir???
  • Cayman Adaları ile Türkiye'de Türkçe başlık atmanın ne alakası var? Cayman Adalarında o adanın lisanı neyse o konuşuluyor değil mi? Türkiye de de Türkçe konuşulur. Ben imzamı belirtirken rastgele bir yer seçmiş atmışım... Bunun, bu konunun ciddiyetiyle ne ilgisi var?

TÜRKİYE'DE TÜRKÇE KONUŞULMASINI İSTEMEK SUÇ MU? KONUYU BU YÜZDEN Mİ KİŞİSELLEŞTİRİYORSUN?
  • selam GMP
    eğer cd den cd ye kopyalama yapacaksan cd rom şart.yapmayacaksan gerek yok bence.Marka olarak LG diyebilirim sadece.Diğer markaları hiç kullanmadım.
    ayrıca Türkçe olayınada katılıyorum.Türkiye de yaşıyoruz ve türkçe konuşmalıyız.tabii türkiye de yaşadığını belirtmemekte ayrı bir konu... [bwlng]

umarım yalnış anlaşılmam.
    saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    You and I did say
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilker</i>
    <br />selam GMP
    eğer cd den cd ye kopyalama yapacaksan cd rom şart.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bunu cdnin image i alıpda yapabilirsin
  • Düzelttim buyrun...
    |
    |
    |
    |
    |
    |
    <----
  • daha yakışıklı olmuş böyle.
    bide şu Lord Chesterfield kimdir,yazarmısın??güzel demiş walla.
  • Bir İngiliz soylusu olsa gerek. Tanımam kendisini ama güzel söylemiş. Hatta şöyle bir sözü de var;

"Başıboşluk, sersemlerin tatilidir..."
  • Arkadaşlar heralde attığım başlık konudan daha çok ilgi çekmiş.Ben de gerçekten hatalı olduğumu kabul ediyorum ve bunda sonra gereken hassasiyeti göstereceğimi bilmenizi istiyorum fakat bana bu uyarılarda bulunan arkadaşlar öyle bir eda takınmışlar ki sanki ben Türk ve Türkçe düşmanıyım ayrıca bana bu konu hakkında pek sinirlenen arkadaşalardan bazıları Türkiye ve Türkçe'nin "T"sini küçük yazmışlar ve bir arkadaşımızda: "Türkiye""Türkçe" "nerde yaşıyoruz" diye feryat figan ederken emperyalistlerin en sevdiği şeyi yapmış; onların dilinden olan "literature" bizim dilimizde aslında karşılığı olan "yazın" "edebiyat" anlamına gelen kelimeyi kullanarak dilimizi yozlaştırmış.Ben en azından yabancı kelimeleri de dilimize sokmayalım diyorum ve bu hataya düşen arkadaşları uyarıyorum.
    Buarada bana bu kadar kazan kaldıracağınıza bir Türk sitesi olan "Donanim Haber"in sayfa kurgusuna karşı çıksanıza öncelikli olarak.Baksanıza linkin altında "sık sık güncellenen haber sitesi"diye Türkçe bir başlık var ardından hangi hareketi yapsak karşımıza İngilizce "point"ler çıkıyor....
    Ben tekrar özür diliyorum bir daha yapmamaya çalışacağım saygılar....

peki ama combo ne??;))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.