Bildirim
What is Gank! - Liseliler Bilmez!! - Komik LOL Montajı!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
komik değil diyenler + -
blok boş video zaman kaybı -
Liseliyim gank atmayı biliyorum,Üye kilit,forum ban,konu ateşe verilsin -
* Normalde pek bu tarz şeyler söylemeyi sevmem ama bence bu işten vazgeçmelisin usta sen.
* Videolarının hepsi istisnasız forum tabiriyle "çöp", neredeyse hepsi yine forum tabiriyle "mağara".
* Zaman ve emek israf etmenin mantığı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 22 Ocak 2016; 12:37:49 > -
Olmamış mı sanki pek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Liselilerin her liseliler bilmez yazan şeye ilgi göstermesini kullanmaya çalışan zavallı youtuber , blok. -
Top lanede takimca calida bekliyorlar. Rakipte karsi calida bekliyor. Birbirlerinden haberleri yok. Biri baitlemek icin cikiyor bir anda curcuna asil komedi o idi. Videoyu bilen biri atabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çoq qomiqmiş yüz hatlarım oynamadı tşklr kanser -
çöp -
forumun %80 i liseli ama %100 u biliyo bunlari napcaz
Videoyu hatırladım ya ismi neydi bunun tekrar izlemek istiyorum :D
-
-
-
-
Forumun bilmediğini varsayarak konuşuyorum, bu videolarınızın %80'inin çöp kalan %20'sinin de mağara olduğu gerçeğini değiştiriyor mu
Shimseqh ya da doqtır25 mi demeliydim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Prox -- 23 Ocak 2016; 14:11:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X