Şimdi Ara

Whats up messengerla ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda kayıtlı bir kişi için whats up eşleştirme uyarısı çıktı.Böyle bi uyarı geliyosa eğer benim telefon numaramda o kişinin rehberinde kayıtlı mıdır arkadaşlar?

• Hic bi fikri olan yok mu arkadaslar
  • Arkadaşlar bilgisi olan cevaplayabilir mi lütfen?
    Çift hatlı bir cep telefonum var ve hatlardan biri turkcell diğeri ise avea, whatsup tanımlamasını turkcell ile yaptım diyelim aveamdaki kişilerle görüşebilir miyim bu whatsup üzerinden, yoksa sadece turkcell rehberimdekilerle mi görüşebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTUB77

Arkadaşlar bilgisi olan cevaplayabilir mi lütfen?
    Çift hatlı bir cep telefonum var ve hatlardan biri turkcell diğeri ise avea, whatsup tanımlamasını turkcell ile yaptım diyelim aveamdaki kişilerle görüşebilir miyim bu whatsup üzerinden, yoksa sadece turkcell rehberimdekilerle mi görüşebilirim?

Cift hatli telefonlarda rehber ayrimi oluyor mu da?Bizde general mobile discovery cift hatli var.Rehber ayrimi yok avea ya da turkcell diye.Rehberdeki herkese mesaj atabiliyorsunuz.Avea turkcell ayrimi yok mesaj atarken.Soyle bisey olur;siz turkcellden tanimlattiniz ya sizin turkcell numaranizi degil de avea numaranizi rehberine eklemisse eger biri siz ona mesaj atarsaniz rehbere nasil kaydetmislerse sizi oyle gorunmezsiniz.Sadece numaraniz cikar.Karisik olmus olabilir kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    yani ben whatsupa girdiğim zaman onun avea hattımdaki kayıtlı nosunu görür ve ona yazarım ama o benim turkcell numaramı bilmediği için mesajımı görür ama benim olduğumu anlamaz ama turkcell numaramı görür, zaten söylerim bu bunumara da benim diye, doğru anlamışım değil mi? :) çok teşekkür ederim hocam bilgi için...
  • KUTUB77 kullanıcısına yanıt
    Ben bile benim anlatisimdan birsey anlamamistim Siz iyi anladiniz,aynen oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Ben bile benim anlatisimdan birsey anlamamistim Siz iyi anladiniz,aynen oyle

bir arkadaşıma daha sormuştum da buna benzer bir cevap vermişti, iki cevabı kafamda birleştirdim bu sonuç çıktı hocam :) çok teşekkürler ilgine...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.