İyi forumlar öncelikle. Arkadaşlar 1 ay kadar önce ıphone 6 aldım. Fakat yeni yeni gözüme bişey çarpmaya başladı. Ekran kapalıyken yani güç durumunda değilken whatsapptan gelen mesaj seslerini duyamıyorum whatsappı açınca dın diye ses geliyor Ve mesela bir kişiyle konuşurken başka biri mesaj atıyor ekranın ortasında kutucuk çıkıyor ve klavye kapanıyor Bunlara nasıl çözüm bulabilirim teşekkür ederim.
hocam ayarlara gir bldirimden whatsapp bildirim şeklini değiştir Sesler: Sesli uyarı. Uyarılar/Başlıklar: Ekranda bir uyarı veya başlık görünur. İşaretler: Ekranda, uygulama simgesinin üzerinde bir resim veya numara görünür. hocam tam olarak nereden girildiğini bilmiyorum ama ayarlar bildirim diye biliyorum inşallah işine yarar
iPhone Ayarlar > Bildirimler ekranında WhatsApp'ı seçin. Buradan Uyarı Stili (Başlıklar, Uyarılar veya Yok), İşaretler, ve Sesler tercihinizi yapabilirsiniz. Eğer telefonunuzun ekranı kapalıyken bildirimlerin görünmesini istiyorsanız, Kilitli Ekranda Göster'i etkin yaptığınızdan emin olun. hocam senin cihazında muhtamelen 3. aktif o 3.yü 2. olarak değiştirisen sorunun çözülür iyiforumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan201i -- 6 Haziran 2015; 22:23:25 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme