|
WhatsApp’a gerçek zamanlı yapay zeka ile görsel oluşturma özelliği geliyor

-
-
Vaay işte ilginç bir özellik, yakında emojilerin yerini özgün AI gifler almaya başlarsa hiç şaşırmam.
-
Meta masaya vurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayatımız komple yapay olmaya başladı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AI bu görüntüyü oluştururken telefonun donanımını mı kullanacak yoksa Meta'nın sunucularını mı? Telefon donanımıysa -büyük ihtimal- eski, amiral gemisi olmayan telefonları ağırlaştırabilir ve bataryalarını daha hızlı tüketebilir gibi geliyor. Gerçi yapılan işlemin kalitesi ve büyüklüğüne de bağlı. Basit şeylerse sorun olmaz herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon donanımı ile görüntü oluşturmak mı? Hemde yüksek ihtimalle? Çok gerideyiz bu işlerde çok.
amiral gemisi telefonları karşılar bu gücü sanırım
-
Kaç senelik demode telefonumda bile yapay zeka program görsel üretebiliyor. Bence amiral gemisi olmayan modellerde de çalışabilir.
Ama genel anlamda AI görselleri sevmiyorum o ayrı konu. Emoji, çıkartma veya GIF kullanmayı tercih ederim.
-
Görüntü çok basit bir şeyse belki olabilir. Kötü grafikli, düşük çözünürlüklü belki diye düşündüm. Ama evet telefon donanımı çok düşük, çok eski telefon kullanan milyonlarca insan var. Dediğin gibi tam bu sebeple olmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu özellik Türkiye'de çalışıyor mu.? Yoksa sadece ABD ve beta olan sürümde mi çalışıyor.
-
Yine Akpınar yine yalap şap haber. Bizi ilgilendiren kısmı ne haberin? Türkiye de kullanabilecek miyiz değil mi? Haberde bununla ilgili bir şey var mı? Tabii ki yok. Kopyala yapıştır editörü
Bu yorumu içeriği okumadan yaptığınızı düşünüyorum. Zira "Şimdilik ABD'de WhatsApp ve Meta AI web’te beta olarak sunulmaya başlanan gerçek zamanlı görüntü oluşturma özelliği..." bölümünü görmemenizin tek açıklaması bu.
Beta olan bir özelliğin Türkiye'ye ne zaman geleceği hakkında bilgi vermem zaten mümkün değil.
-
Güzel bir özellik umarım canva yapay zeka desteği gibi değildir. midjourney hala benim favorim
-
Buda bomba olmuş yapay zeka ile yapılmış efsane şarkı bomba dinleyin bak Yapay Zeka Müzik Atölyesiyoutube
yapay zeka Gizli Aşkhttps://www.youtube.com/watch?si=LKqRwH8TQpGAtexB&v=zPBbVq_8QXI&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Vaay işte ilginç bir özellik, yakında emojilerin yerini özgün AI gifler almaya başlarsa hiç şaşırmam. |
Bu yorumu içeriği okumadan yaptığınızı düşünüyorum. Zira "Şimdilik ABD'de WhatsApp ve Meta AI web’te beta olarak sunulmaya başlanan gerçek zamanlı görüntü oluşturma özelliği..." bölümünü görmemenizin tek açıklaması bu.
Beta olan bir özelliğin Türkiye'ye ne zaman geleceği hakkında bilgi vermem zaten mümkün değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X