Şimdi Ara

WhatsApp HD video gönderme nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp’ta HD kalitede fotoğraf gönderme özelliği bir süredir test ediliyor. Bu özelliğin videolara da gelmesi bekleniyordu ve beta sürümün ardından final sürümde HD kalite seçeneği geldi. WhatsApp'ta yüksek kalite video gönderme iPhone (iOS) ve Android için mevcut.

WhatsApp, şu anda videolar için 16MB gibi oldukça düşük boyutta paylaşıma izin veriyor. WhatsApp, otomatik olarak dosyanın boyutunu küçültüyor ve sıkıştırıyor; video orijinalinden çok daha düşük çözünürlükte, kalitede gönderiliyor. Bu sorun güncellemeyle çözüldü. Peki, WhatsApp'ta video kalitesi bozulmadan nasıl gönderilir?

Ayrıca Bkz.Yeni WhatsApp özelliği: Mesajlar süreli sabitlenebilecek

WhatsApp yüksek kalitede (HD) video gönderme 📲

whatsapp hd kalitede video nasıl gönderilir
    WhatsApp, standart ve hd kalitede video gönderme seçeneği sunuyor. Peki, WhatsApp'ta yüksek çözünürlüklü video nasıl gönderilir? İşte adım adım WhatsApp yüksek kalite video gönderme 👇🏻

1. WhatsApp'ta video göndereceğiniz sohbete girin.

2. Artı simgesine dokunun.

3. Fotoğraf ve video arşivini seçin.

4. Videoya dokunun.

5. Medya kalitesini HD olarak seçin.

6. Bitti'yi dokunup gönderin.

HD kalite, orijinal video çözünürlüğünde, dolayısıyla göndermesi çok daha uzun sürüyor. Yalnız, HD kalitede videolarda da sıkıştırma uygulanacağından detaylarda biraz kayıp yaşandığını belirtelim. Yüksek çözünürlüklü videolar, HD etiketi taşıyor.

Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-23-14-10-whats-new/

• Geçen gün öyle bi ayar geldi, foto gönderdim ama sonra kaldırdılar, deneme yapmışlar demek
  • Zahmet olmasın ya
  • sonunda artık Android>ios olur
  • Telegramda yıllardır olan özellik. Zahmet olacak gelmese de olur.
  • Resimler için de HD seçeneği gelmişti ama yine kayboldu.
  • Güzel ama geç gelen bir özellik. WhatsApp son zamanlarda gelişmeye başladı.
  • bu whatsappı tr gibi 3. dünya ülkesinden biri mi yönetiyor abi, gelişmiş ülkeler 4 kya geçti whatsapp hd yeni geliyor, foto kalitesini düşürmesi de cabası, gelişmişlik bu mu?

• HD dediğimiz şey 720p yani 1280x720 değil mi, bu ne 608*1296? 600p gibi bir şey bu, ...

• Gelsin valla telde çektiğim video eşime atıyorum kalite düşüyor gibi oluyor

• Fotoğraf, ses, video kalitesi ne ise onu göndersin, konu kapansın!, bu şekilde uygulama yapmak telefon'ların fotoğraf, ses , video kalitesinde yanıltmaca olur!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 3 Temmuz 2023; 15:28:59 >
  • Belge olarak resim, video belirli MB a kadar gönderiliyor.
  • bu özellik telefona ve internete göre değişmezmi yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.