Şimdi Ara

WhatsApp, Ekim ayından itibaren bu iPhone'larda çalışmayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayal gücü: "2012'de alınan bir android cihazın whatsapp'ı geçtim, çalışma ihtimali yok denecek kadar az. "

• Dediklerinizi yapan kullanıcı sayısı yüzde 1 bile değildir. Yani geçerliliği olmayan bir şey. Dolayısıyla bu dediklerinizin piyasanın yüzde 99’unu oluşturan standart kullanıcılar için hiçbir anlamı yok. Sokaktan 100 kişiyi çevir bakalım kaçı özel ROM kullanıyor kaçı 10 yıl boyunca aynı telefonu kullanmış? Bir kişi bile bulamazsın çok net bir şekilde söylüyorum. Ekstrem durumları sanki piyasanın genelinde yapılan bir şeymiş gibi söylemeyin.

LG V30 kullanıcısıyım. Cihazım Android 9’da kaldı. Cihazın müzik çaları ve kamerası hiçbir özel ROM’da orijinaldeki gibi çalışmıyor. Ayrıca orijinal ROM’da sıklıkla kullandığım VoWLAN maalesef özel ROM’da çalışmamakta. Ki benim için olmazsa olmazdır. Pilden önemli derecede tasarruf ettiren bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Mayıs 2022; 11:39:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 13 den aşasında çalışmaması lazım. iphone kullanıyorsun sen . alabiliyorsan ya en üst versiyonunu alamıyorsan yallah samsung a . . elit kesimiz biz. egomuz tavan yapması lazım.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Şöyle bir site var bilmiyorum duydun mu? Sandığının aksine yüzde bir falan değil. Sen yapmıyorsun diye dünya da yapmıyor sanma :) Dünya senin etrafında dönmüyor. Ayrıca çok değil çık sokağa, herkese sor telefonunu bin kişilik bir oran içinde kaydet gör bakalım +5 seneden fazla kullanılan telefon oranını. Hala 5s, 6-7-8 serisi, note 3, s7 kullanan sayısız insan var ve bu cihazların hepsi +5 senelik cihazlar. Sandığının aksine özellikle bizim ülkede piyasanın yüzde 40'ı falan eski telefonları kullanıyor. Ek olarak sende 5 senelik telefon kullanıyorsun :D Yani bu listeye dahilsin. Son olarak düzgün rom kullandığın sürece bütün özellikler çalışıyor, ben çalışmayanı görmedim, 3 kişinin yazdığı dandik romları kullanırsanız elbette sorun yaşanır. Ana dağıtımları kullanın, keyfinize bakın, eski cihazlar için konuşuyorum ama güvenlik riski olduğu için mali işlemlerinizi ve banka hesaplarınızın bağlı olduğu mailleri vs kullanmanızı tavsiye etmem. Sonuçta birilerine ait OS'i kullanıyorsunuz, kim bilir ne eklediler, bunun dışında bütün donanıma müdahele edebilğiniz ve hız aşırtma yapabildiğiniz için pil ömrü yarı yarıya düşebilir çünkü 2 kata yakın performans artışı sağlanıyor. Bu durumda da 2 kez şarj edersiniz oldu bitti.

Most Popular Custom ROMs for Android: LineageOS, Pixel ...

xda-developers
    XDA-Developers Android Forums
    https://www.xda-developers.com

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Samsung da aynı para hatta 100 dolar daha pahalı, TR'de vergi veriyorsun, yani keriz gibi silkeliyorlar haberin olsun. S22 Ultra USA fiyatı 1.199$, 13 Pro Max 1.099$. Burnunuz kalkmasın yani  

• susss zamzungcuuuu. bizler ysni iphone kullanıcıları elit insanlarız. !!

• bunların hepsi para icin ben eski icq kullanıyorum gayet güzel calısıyor devamlı yazıstıgın insanlarda bunu kullanırsa sorun yok whataap whatsaap nereye kadar? yazık günah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.