Sizler için en kaliteli şekilde fake Whatsapp sohbetleri oluşturabilirim. Dostunuza şaka mı yapmak istiyorsunuz? Yada sadece canınız mı sıkıldı? Bir whatsapp sohbeti oluşturun. 'Neden Seni Seçmeliyim?' Diyorsan * Gerçekçi * Kaliteli * Ucuz Örnek Çalışmalar Daha hızlı iletişime geçmek için instagram @zodadev üzerinden iletişime geçebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Whatsapp Fake Chat Oluşturma
-
-
Veya kendiniz Generate Whatsapp Chat– Fake Whatsapp Chat Generator - FakeDetail.com
bu siteden oluşturabilirsiniz.
-
Bunları bende denedim, kullandım ama beğenmedim çokta iyi bir iş göstermiyorlar bence Türkçe felan için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ağır işsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 6 Nisan 2024; 0:7:56 > -
Naberr
Baran bayadır Nisa hakkında konuşuyorsun
Eeeee??
Bilader benim şu parayı atabilecen mi ya
Görüntülerden çok da gerçekçi olmadığı anlaşılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhamett nerdesin lan
Tamamdır benim kuzenle gelip sizi alırız öyle gideriz
Okeys canım😘
Tamamdır biz kuzenle sizi alırız öyle gideriz
Birdaha bana reels falan da atma. Neyin kafasını yaşıyom mq. Takipten çıktım konuşmak istemiyorum dedim yazmadım etmdim. Gelmiş reels atıyon. Senin yüzünden melek ağladı birdaha o kızın gözünden senin yüzünden bir damla yaş akarsa öldürürüm seni. Malmısın amkoyim aşırı sinirlendim kaçkere konuşucam bu kıza aşığım o olmayınca kendimi amaçsız biri gibi görüyorum demedin mi. Seviyosan konuş dedin yoluma taş koyuyorsun böyle yaparak. Bak kardelen bundan sonra bana tek bir mesaj. Tek bir reels arama olursa şakam yok gebertirim seni. Dostluk bitti. Seni engelliyorum numaranı siliyorum ve bir daha görüşmüyor konuşmuyoruz. Dua et ki senin gibi hayatımda önemi olmayan biri için hayatımın anlamı dediğim kadıı kaybetiyin, Hayatını mahvederim yoksa rahat vermem sana. Git ben çıktım sildim seni günler önce aynı şekilde çıkar beni hayatından. Ölücek olsan son nefesini vercek olsan tek kurtarabilcek ben olsam dahi beni arama Engelliyorum mesaja cevap da verme Mümkünse kendine iyi bakMA. O kadar sinirlendirdin ki beni burda olsan boğar atardım seni orada. Kıza bana şans ver derken seninle konuşmuyorum görüşmüyorken neden reels atıp günümüzü mahvettin lan. Seviyorum dedim 100kere aşığım dedim her şeyi mahvettin. Sen hayatımın hiçbiyerinde yoksun. Ben de senin hayatında yokum naparsan yap yoluna bak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X