Şimdi Ara

WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Aynı nedenler yüzünden bende Chrome kullanıyorum,gerçi çok ram yiyor ama olsun :)

Ya zaman zaman test ediyorum, 59. sürümle aslında çokta fazla fark edecek bir ram kullanımı yok. Benim sabit sekmelerim vardır mesela her iki tarayıcıda'da, sadece o sekmeler ile tarayıcıyı açtım ram kullanımlarına baktım arada % değerler olarak 2-ila 3 oynadı. Yani %30 da ise PC ram'i Chrome açınca, 60 oldu, opera açınca 57 falan oldu.

Ama her iki tarayıcıda kendi dalında güzel, ileride Opera'da istekleri tam olarak karşılayacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Aynı nedenler yüzünden bende Chrome kullanıyorum,gerçi çok ram yiyor ama olsun :)

Ram konusunda tartışılamaz zaten :)) ama tabi bende sekme sayısı oldukça da fazla
    WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın

WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 18 Temmuz 2017; 12:20:33 >

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Ben 1700'leri gördüm :) ben yaklaşık 40 sekme ile çalışıyorum,Mavi ekran verdiği çok oldu PC'nin :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.