|
Bildirim
Katılmıyorum, tam bu sebeple WhatsApp ı destekliyorum. Telefon numarası vermeyince fake hesap dolacak. Telefon numaranı vermek istemediğin kişiyle neden iletişim kurasın ki?
|
Yöneticiye de bildirim gitmesin neden gidiyor
|
Whatsapp neden bu kadar telegramın gerisinden geliyor ya.
Gerçekten ilginç bence en başta whatsappta rehbere kayıtlı olanların gözükmesi değil de kullanıcı adı gelmesi gerek, Herkes numarasını vermek istemiyor sonuçta. Telegram keşke herkesin kullandığı bir şey olsa süper olurdu ya |
Numara vermeden kullanıcı adı ile mesajlaşmak çok saçma. Numarasını vermiyorsa konuşmasın zaten.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Yine isterler bence ya. Mail yoluyla devam. |
|
|
|
Bana omay falan sormadan, pat diye bir gruba dahil oluyorum. Bu etik değil. Önce bunu çözsünler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden saçma olsun? Gizlilik her zaman önemlidir. Whatsapp business kullanmadan bunu iş için kullananlar var. Basitçe bir nick ile ulaşabilecekken neden numara girmek zorunda kalıyor insanlar? :) |
Mantıklı hareket.. |
Windows live messenger gibi, sonra reklamları daya gitsin millete. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 21 Mayıs 2022; 20:6:8 > |
Telegramda herkes reklam mı giriyor şuan? Kayıt için numara alınıyor, nickname paylaşarak rahatlıkla istediğinle konuşuyorsun. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |