Merhaba, Bildiğiniz gibi bir çok çıkartma uygulaması mevcut şu anda. Bunlar her ne kadar hareketli çıkartma ekleniyor deseler de hiç birinden eklenemiyor. Ancak bir çoğunuzda whatsapp uygulamasının sunmadığı hareketli çıkartmalar mevcut. Bunların nasıl yapılacağını bilen var mı? Bu konuda yardım edebilecek var mıdır* < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Whatsapp Hareketli Çıkartma Ekleme
-
-
Bence sen beceremiyorsun, ben android telefon kullanmaktayım. Direk whatsapp sticker uygulamalarından herhangi birini indirsen de fark etmiyor eklemek istediğim ekleniyor direk. Yaklaşık 4-5 farklı program denemişliğim var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBence sen beceremiyorsun, ben android telefon kullanmaktayım. Direk whatsapp sticker uygulamalarından herhangi birini indirsen de fark etmiyor eklemek istediğim ekleniyor direk. Yaklaşık 4-5 farklı program denemişliğim var.
Kullandığın örnek bir uygulama yazabilir misin? baya bir uygulama denedim başaramadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenecer -- 22 Aralık 2020; 15:0:12 > -
Animated sticker maker diye bir program vardı orada fazla paket yok kendin yapıyorsun genelde ama ekleyince geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAnimated sticker maker diye bir program vardı orada fazla paket yok kendin yapıyorsun genelde ama ekleyince geliyor
https://play.google.com/store/apps/details?id=alpha.sticker.maker&hl=en_US&gl=US
böyle bir uygulama çıktı. Bu mudur kastettiğin?
-
Aynen bu.
Benzer içerikler
- kalp ritmi çizgisi nick
- comnet indirim kodu
- instagram engellenen hesapları gizleme
- whatsapp"ta bir kişinin numarasını değiştirdiğini nasıl anlarım
- telegram kişiler neye göre sıralanıyor
- whatsapp durum kaç saniye
- gif yapma
- t??c? nick yazma pubg
- whatsapp görüntülü not
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X