|
Bildirim
BlackBerry 'nin güvenlik gereklilikleri karşılamadığı ne çeşit bir yalan anlamadım. Kişisel verileri kolay toplayamıyoruz diyemiyorlar çünkü. Tamam BlackBerry 10 os bireysel tüketici için geliştirilmesi sona erdi. Ama güvenlik anlamında sürekli güncelleme alıyor. RIM BlackBerry işletim sisteminden vazgeçmedi sadece rekabetten çekti. Bana göre BlackBerry için Android uygulamasıyla bir çözüm bulunur mutlaka ama desteği sona ermiş bir sistem değil. WhatsApp bir reklam şirketi. Tek amacı daha çok kişiyle verileri işleyip müşterilerine satmak. BlackBerry buna izin vermediği için akıllı telefon pazarında rekabet edemedi. Uygulama geliştiricileri de bu kişisel geri işleme ağının parçası olmaktan çok mutlu oldukları için BlackBerry işletim sistemine sıcak bakmadılar. Ama millet kaliteden hoşlanmıyor bunun ispatı BlackBerry'nin başarısız olmasıdır. Halbuki Android markete girdiğinizde gerçekten verimlilik ve işlev sunan kaç tane nitelikli uygulama bulabilirsiniz. Yüzde 70'i basit içi reklam dolu saçmalıklar. Bu mu şimdi güvenlik ve yeni teknolojileri desteklemek oluyor? BlackBerry'nin bugün bile marketindeki uygulamaların yüzde 99'u bitmiş verimliliğini ve işlevi çok yüksek sıfır reklamsız ve vaat ettiği iş verimliliği dışında senden hiçbir bilgi talep etmeyen uygulamalardan oluşuyor. Çok zor geldi değil mi. Anlamak. Çünkü buna alışmayın istiyorlar. Sizden verimlilik beklentileri yok. Sürekli aptal gibi ekrana bakmanız ve reklamlara tıklamanız isteniyor. Para ödediğiniz uygulamada bir reklam gördüm ben.
|
windows phone 8 öncesimi yoksa 8 de dahilmi. çok erken olmuş derim ozaman
|
Seneye de Windows 10 Mobile'a desteği keserler olur biter.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Aralık 2017; 0:17:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 28 Aralık 2017; 9:0:26 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Aralık 2017; 14:15:49 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 29 Aralık 2017; 16:32:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |