Bildirim
WhatsApp'ın çevrimdışı dosya paylaşma özelliği, yakında iOS uygulamasına geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok saçma yakınımdaki kişiye neden wpdan atayım quickshare ya da airdrop var iken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WA herkes de var ve sık kullanılıyor da ondan. İnsanların çoğu qs veya ad duymamıştır bile.
-
Yani haberi okudum, yöntemi anlamadığım için kaçırmış olabilirim diye bir kere daha okudum. Hiçbir şey anlamadım. Çünkü yöntemin nasıl çalıştığına dair hiçbir içerik yok. Bluetooth mu, NFC mi, dumanla mı, neyle bilgi aktarılacağı açıklanmamış. İnternetsiz diyor ama neyle olacağını anlatmıyorsun. Bu nasıl bir haber ya? Gidip, yazılımı 1 ve 0'lardan baştan anlatın demiyoruz da, ufak bir bilgi de olsun yani, bomboş haberler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X