Şimdi Ara

Whatsapp Mail Yedeği Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorun şu; kız arkadaşımla yazıştığımız 130.000 tane whatsapp mesajımız var. Yaklaşık 600 tane de medya var. Toplam boyut 400 mb civarı çıkıyor. Mail olarak atamayacağımı biliyorum fakat google drive'a kaydediyim diyorum. Mesajları gönder diyince programdan atıyor. Medya eklesem de eklemesem de bu işlemi yapıyor. Başına gelip çözen ya da çözebilecek oln var mı. Mesela direkt bilgisayara atmak gibi çözümleri olan.
    Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iCloud a yedeklemek en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da ben onları daha sonra oradan nasıl alacağım. Bilgisayardan icloud'a girdim bir şey gözükmüyor. Benim asıl derdim bilgisayardan konuşmalara ulaşmak. Orada bir çok şiirimiz var, onları alıp bi kitap haline dönüştürüp doğum gününde hediye etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göge -- 12 Mayıs 2016; 22:18:33 >
  • Airdropla atılmıyormu hocam öyle bişe çıkmıştı bende, yapamadım yinede(150.000 tane var)
    Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 13 Mayıs 2016; 2:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: göge

Tamam da ben onları daha sonra oradan nasıl alacağım. Bilgisayardan icloud'a girdim bir şey gözükmüyor. Benim asıl derdim bilgisayardan konuşmalara ulaşmak. Orada bir çok şiirimiz var, onları alıp bi kitap haline dönüştürüp doğum gününde hediye etmek istiyorum.

Öyle teker teker alacağınız zannetmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RushBerry kullanıcısına yanıt
    Sizde de sorun şu mudur?https://youtu.be/Y1s78vjZm90

• quote:

Sizde de sorun şu mudur?https://youtu.be/Y1s78vjZm90

Hayır hocam burayı geçtikten sonra mailimi seçiyorum , boyut büyük felan diyor gönderilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Google Drive ya da benzeri programlara aktarabilirsiniz. Ben ah bi o kısma gelebilsem

• quote:

Google Drive ya da benzeri programlara aktarabilirsiniz. Ben ah bi o kısma gelebilsem

telefondan mailinize girdiniz demi , girmeden o kısma direk geçilmiyor atıyor habire , ilk başta teldeki uygulamadan mailinize girin
  • Evet girili. Farklı kişilerde göndermekte sıkıntı çekmiyorum ben. 100-200 mesajı olan kişilerde gönderiyor. Sıkıntı kız arkadaşımla olan konuşmalarımız. 130 bin küsür mesaj var. Mail seçeneği çıkmadan uygulamadan atıyor video'daki gibi. O mail kısmına gelsem google drive'a falan her türlü taşırım ben onları da. Oraya gelemiyorum bi türlü

• quote:

Evet girili. Farklı kişilerde göndermekte sıkıntı çekmiyorum ben. 100-200 mesajı olan kişilerde gönderiyor. Sıkıntı kız arkadaşımla olan konuşmalarımız. 130 bin küsür mesaj var. Mail seçeneği çıkmadan uygulamadan atıyor video'daki gibi. O mail kısmına gelsem google drive'a falan her türlü taşırım ben onları da. Oraya gelemiyorum bi türlü

Google drive a falan nasıl atıcaz hocam bende uygulaması var hesapta girili sohberi aktar deyince çıkmıyor google drive diye ?
  • RushBerry kullanıcısına yanıt
    Sohbeti aktar - Medya ekle veya ekleme'yi seçiyorsun. Fazlası'ya basıyorsun. Oradan tikliyorsun şekildeki gibi;
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Sohbeti aktar - Medya ekle veya ekleme'yi seçiyorsun. Fazlası'ya basıyorsun. Oradan tikliyorsun şekildeki gibi;
    Bu mesaja eklenen görseller:

tamamdır hocam tesekkürler

• Evet arkadaşlar. Whatsapp'la uzun uzun mailleşmelerimix sonucunda yeni bir güncelleme yayınladılar ve problem ortadan kalktı. Teşekkürler emeği geçenlere. Konu silinebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.