Şimdi Ara

WhatsApp, mesajlara emojilerle tepki verme özelliğini kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp, mesajlara emojilerle tepki verme özelliğini kullanıma sundu

Meta'ya ait popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz günlerde mesajlara emojilerle tepki verme özelliğini beta sürümüyle paylaşmıştı. Uzun zamandır beklenen bu özelliği WhatsApp, şimdi tüm kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca Bkz.Instagram Hikayelerdeki hızlı tepki özelliği WhatsApp'a geliyor

WhatsApp mesaj tepkileri beta sürümünden çıktı: Artık tüm kullanıcılar kullanabilecek

WhatsApp, mesajlara emojilerle tepki verme özelliğini kullanıma sundu

Mark Zuckerberg, Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda WhatsApp'ın mesajlara emojilerle tepki verebilme özelliğini tüm kullanıcılara sunulduğunu söyledi. Meta sözcüsü Vispi Bhopti'nin yaptığı açıklamaya göre yaklaşık bir hafta içerisinde bu özelliğe herkes erişebilecek. Özellik şimdilik Beğeni (Like), Sevgi (Love), Kahkaha (Laugh), Şaşkın (Suprised), Üzgün (Sad) ve Teşekkür (Thanks) olmak üzere mesajlara altı tane tepki verebilmenize olanak sağlıyor. Ancak şirket daha önceden tüm emojileri ve cilt tonlarını desteklemeyi planladığından bahsetmişti. 

Kaynak:https://blog.whatsapp.com/

• Bunlarında kopyalamadığı şey kalmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olum bu olayın 20-30 katı fazlası 8-10 sene önce kullandığım Doğu Asya kaynaklı bir WhatsApp muadilinde bile vardı bunu tokat manyağı yapar o zamandaki haliyle bile, hatta parayla paket satış mağazası bile vardı

İnsan bunun reklamını yapmaya utanır, koyar geçer direkt, yuh

Amerikan şirketleri ve gariplikleri; "20 senedir kullanılıyor ama olsun kanka şu an biz bulduk, biz ilk yaptık, bizimki bi başka":)

Ekleme: Yok abi benim dediğim gibi bile değilmiş bu. Bu şey tekerleğin icadıysa benim bahsettiğim Spacex roketleri falan, o kadar fark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 6 Mayıs 2022; 21:43:55 >
  • ladro L kullanıcısına yanıt
    LINE olabilir yada wechat alternatif olarak zalo var Vietnam’da kullanılıyor Asya menseili konuşma aplikasyonlarinda deli gibi sticker ifade satış mevzusu dönüyor parayı ordan kırıyorlar.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Aynen, Line olması lazım.

10 sene önce mi ne kullandım ya. O zamam bile WhatsApp'in şimdiki halini.... WhatsApp, mesajlara emojilerle tepki verme özelliğini kullanıma sundu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ladro L kullanıcısına yanıt
    Ben hala mecburen kullanıyorum lineyi whatsapptan daha çok kullanıyorum hatta bendede bayagi sticker mevcut ücretli alayı

• WhatsApp dünyanın en çok kullanıcıya sahip mesajlaşma uygulaması. Dolayısıyla en geri zekalı insanın dahi kullanacagi kadar kolay ve basit olmalı. Bu tür özelliklerin geç gelmesi ya da başka uygulamalarda olan güzel özelliklerin whatsapp'ta olmamasinin sebebi bu tamamen.

• abandonware A kullanıcısına yanıt

Burdaki problem büyük bir şeymiş gibi reklamının yapılması.

• abandonware A kullanıcısına yanıt

Kapıyı açtığı gün bu kadar kullanıcı sayısıyla başlamadı sonuçta.

O uygulamalar açıldığı günden beri bu özelliklere sahip ve 2012 diyorum bak, şimdiki telefonlar ile aralarında işlemci ve ram olarak çağ var

Ayrıca özellik içermekle kullanım kolaylığının me alakası var. Bir dokunmalık menü bunlar

Hadi sen haklısın diyelim de Telegram'ı naapıcaz

O da parmağında sallar bunuWhatsApp, mesajlara emojilerle tepki verme özelliğini kullanıma sundu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 7 Mayıs 2022; 17:54:20 >
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt

Ne görseler alıyorlar harbiden WhatsApp, mesajlara emojilerle tepki verme özelliğini kullanıma sundu 

• en azından görüldü yemiyoruz artık :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.