Şimdi Ara

WhatsApp Müzik dosyası gönderemiyorum.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
77.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben samsung a5 kullanıyorum 4 gün önce Android 6 güncellemesi geldi. WhatsApp dan " ATAÇ " simgesine bastığımız zaman orada ki " SES" kısmına bastığım anda " mic ses kaydı " kısmı geliyor ama 5 gün evvel ordan rahatça müzik paylaşımı yapabiliyordum. Şimdi ise hiçbir kişiye veya gruba müzik atamıyorum mp3 dosyası yani mic ses kaydı değil. Yardımlarınızı bekliyorum..
     WhatsApp Müzik dosyası gönderemiyorum.! WhatsApp Müzik dosyası gönderemiyorum.! WhatsApp Müzik dosyası gönderemiyorum.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp'tan Müzik Gönderememe Sorunu

WhatsApp kullanıcıları, zaman zaman müzik dosyalarını gönderememe sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Depolama Alanı Sınırlaması: WhatsApp, gönderilen müzik dosyalarının boyutunu sınırlar. Müzik dosyan göndermek istediğin sohbetteki depolama alanı sınırını aşabilir.
    • Dosya Formatı Uyuşmazlığı: WhatsApp, yalnızca belirli müzik dosyası formatlarını destekler. Göndermek istediğin müzik dosyasının formatı desteklenmiyor olabilir.
    • İnternet Bağlantısı: WhatsApp, müzik dosyalarını göndermek için aktif bir internet bağlantısı gerektirir. Bağlantın zayıf veya kararsızsa, dosya gönderimi başarısız olabilir.
    • Uygulama Güncel Olmayışı: Eski WhatsApp sürümleri, müzik dosyası gönderme özelliğini desteklemeyebilir. Uygulamanı en son sürüme güncelle.

Müzik Gönderme Sorununu Çözme

Müzik dosyası gönderme sorununu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Depolama Alanını Kontrol Et: Sohbetin depolama alanını kontrol et ve alanın yeterli olduğundan emin ol. Yeterli alan yoksa, eski mesajları veya dosyaları silerek alan açabilirsin.
    • Dosya Formatını Kontrol Et: Göndermek istediğin müzik dosyasının formatını kontrol et ve WhatsApp tarafından desteklendiğinden emin ol. Desteklenen formatlar arasında .mp3, .m4a, .wav ve .aac bulunur.
    • İnternet Bağlantını Kontrol Et: Kararlı bir internet bağlantın olduğundan emin ol. Zayıf bir bağlantı, dosya gönderimini engelleyebilir.
    • Uygulamayı Güncelle: WhatsApp uygulamanı Google Play Store veya Apple App Store'dan en son sürüme güncelle.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala müzik dosyası gönderemiyorsan, WhatsApp Destek Merkezi ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Google Play Müzik'i devre dışı bırakmış ya da kaldırmış olabilirsin. Bende müzik o şekilde paylaşılıyor.

• Çok mutlu oldum etkinleştir dedim ve izinlere girip medya yı aktif ettim. Çok sağolun müzikleri ara butonu vardı o gitmiş gerçi ama olsun teşekkür ederim :))
    Bu mesaja eklenen görseller:

WhatsApp Müzik dosyası gönderemiyorum.!

• Telefonum Huawei P20 Lite ve whatsapp tan herhangi bir arkadaşıma müzik atmak istediğimde "Bu medya gönderilemiyor.Başka bir medya seçin ve tekrar deneyin." uyarısıyla karşılaşıyorum lüfen bilen birisi yardım edebilir mi??
  • Osiriis O kullanıcısına yanıt
    wp yi durdurup yeniden çalıştırabilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.