Microsoft un facebook ta hisse sahibi olduğunu sizden duydum. Hisse payı varsa bile demek ki söz hakkı yok. Zira Windows Phone da bulunan facebook uygulaması orijinal facebook yazımı değil. Microsoft un kendi yaptığı bir istemci. Belki durumu burdan daha iyi anlarsınız. Benim pek umrumda değil gerçi ben her haliyle windows phone ürünlerini çok severim. Ama şunu bilin ki facebook şirketi microsoft için adam gibi uygulama yazmıyor. Yani eğer dediğiniz gibi hisse sahibiyse, demek ki sadece borsa hissesi gibi bir şey bu. Her hisse sahibi söz hakkına sahip olsa işler karışır.
Whatsapp sesli arama güncellemesi ios için bir kaç hafta içinde, Windows Phone için ise Mayıs ayında gelecek. Daha önce okuduğum bir makaleye göre Microsoftun mobile yazılım bölümünün büyük bir kısmı yeni çıkacak Windows Phone 10 işletim sistemini ve bu işletim sistemi ile gelecek yazılımları geliştirmek ile meşgul. Whatsapp ve facebook kullanan Windows Phone işletim sistemi kullanıcısı Android kullananlara göre daha az olduğu için normal bir süreç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme