Şimdi Ara

WhatsApp sonunda görüntülü arama özelliğine kavuşuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efyavas

Arama tuşuna basınca seçenek çıkıyorsa profile bakmak isterken yanlışlıkla arama derdinden kurtuluruz artık
    Gündelik hayatımızı değiştirecek bir özellik değil. Türkiye'ye 3G'nin gelmesiyle birlikte Nokia N70'lerden beridir şebeke üzerinden vardı zaten. Son 5 yılda akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla skype, fb messanger gibi bir çok uygulamayla da görüntülü görüşme yapılabiliyor. Kaç kişi kaç kere yaptı? Pratik değil. Geçiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell line

2G bilmem de 3g de cam gibi gecikmesiz ses ve iletişim var.

Wifi den bahsetmiyorum bile.

Büyük ihtimal sorun sizde.

Bu arada program amacından çıktı artık.

Video aramaya karşıyım.

Onun için ayrı programlar var yeterince.

Ne bulsa ekler oldu bünyesine , saçma...

Fazla mal göz çıkarmaz.

• Görüntülü görüşme işitme engelliler için iletişimde olmazsa olmaz. Herkes kendi bakış açısıyla konuşmalı.

• Görüntülü görüşme için sadece FaceTime'ı kullanıyorum.

• ben skpeden daha net bir sesli konuşma programı bulamadım. whatsappda sesli konuşmada ben karşıdakini zor anlıyorum. görüntülü görüşmedede bu şekilde sıkıntı olmaz umarım

• Bir kaç ay önce de görüntülü görüşme gelecekti ama?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 Haftadır zaten bu özellik vardı beta kullanıcılarının bir bölümünde. Bende kullanıyorum. Güzel ama daha gelişmesi lazım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

ben skpeden daha net bir sesli konuşma programı bulamadım. whatsappda sesli konuşmada ben karşıdakini zor anlıyorum. görüntülü görüşmedede bu şekilde sıkıntı olmaz umarım

BBM yi tek gecerim; sesli de de goruntulu de de. Ortalama bir internet baglantisinda bile billur gibi ses aktariyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Görüntülü görüşme için sadece FaceTimeı kullanıyorum.

Bende dubai ip6sı var face time yok. Araplar haram diye face timesız ip satılıyor. Whatsup ii olacak herkezde var.

• İyi olur aslında...

• Ozellikle askerde sorunsuz goruntulu konusma cok ihtiyaciniz oluyor, ayrica artik operatorler upload kotadan saymamali yoksa hem upload hem download yaptiginiz icin 2 kat data gidiyor.
    Bu arada v2.16.85 beta kullancisiyim Turkce surumde goruntu arama cikmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 18 Mayıs 2016; 7:59:13 >
  • Görüntülü aramada hücresel veriden çok fazla gidiyor. Ülkedeki bu düşük sınırlı internetlerden dolayı çok kullanılmaz, kablosuz bağlantı harici tabi. Zaten kendim kablosuz bağlantıda Facetime kullanıyorum, sıfır sıkıntı.

• Whatsapp hem wifi de hem hücreselde görüşme kalitesi veremeyen bir uygulama. Denemediğim görüntülü ve sesli görüşme uygulaması kalmadı neredeyse. Sesli ve görüntülü görüşmelerde skype ve soma en iyisi. Whatsapp da ses gecikmesi çok fazla yaşanıyor. LTE bağlantıda bile ses gecikmesi oluyor. Berbat bi hizmet sunuyor bu anlamda whatsapp. Görüntülü görüşmede de benzer şeyleri yaşayacağız. O yüzden hiç umutlu değilim. Facetime candır. Platform bağımlılığı da olmasa.

Bip, iş görüyor. Ama daha oturmadı bir türlü. Görüntülü arama ekranında bile hala tam ekran olmuyor. Kendi görüntüm kocaman. Kendimi mi görecem, karşımdakini mi?
    Geri bildirim yapmama rağmen hala bi gelişme yok. Neyin kafasındalar bilmiyorum.

Tango, Line sosyal medya gibi bi platform olmasından dolayı çok sarmıyor beni. Kalite de zaten çok iyi değil. Tangoda özellikle görüntü kalitesi sıkıntı yaşayabiliyor çokça.

Soma ilk çıktığı zamanlarda çok tatlı görüntü sunuyordu, kaliteliydi, ama sinyal zayıf hataları bezdirdi iyicene. Zırt pırt kesiliyor. Görüntülü görüşme yaparken, hat üstünden arama gelirse, görüşme düşüyor uyarı vermeden. Konuşuyorsunuz konuşuyorsunuz, bi de bakıyorsunuz sinyal zayıf diyormuş meğer, haberiniz yok. Bu da kaliteyi çok olumsuz etkiliyor.

Whatsapp, arama esnasında sinyal zayıf olsa yada hat kopsa, görüşmeyi sonlandırmak yerine bekletiyor. sinyal geldiğinde aktif oluyor. Bu çok güzel, ama ses gecikmesine çözüm bulamadılar. alo diyorsun 10 saniye sonra cevap geliyor.

Skype, görüntü kalitesi, uygulama kalitesi, ses kalitesi çok güzel. Ara ara görüntü mozaik haline dönüyor. nedenini çözemedim, LTE de kalite çok iyi ama. Wifi de bile mozaikleme yapıyor. Nadiren arama düşmeleri gerçekleşiyor. Görüntünün ekrandaki yerleşimi vs çok tatlı. Bazan görüntüyü açamıyor. Örneğin arama esnasında, telefon gelirse, telefon görüşmesi bittikten sonra geri aramaya döndüğünde, kamera görüntüsünü aktif edemediği oluyor. Ses gecikmesi nadiren yaşadığım bir sorun. Ara ara olan görüntü mozaikleşmesini çözerlerse başka bir platform aramaya gerek yok. Skype iş görür çokça.

BBM ile ilgili bir deneyim yapıp paylaşırım bunuda.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Platformlar arası yapamıyorsunuz haliyle.

Whatsapp ın gücü kullanıcı sayısında. Herkesin telefonunda var hemen hemen, bu yüzden görüntülü görüşme de çok iyi oldu.
  • Bu özellik ile birlikte iletişim için rakipsiz bir uygulama diyebiliriz.

• mudebbir M kullanıcısına yanıt
    Güzel bir konuya değinmişsiniz tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bu özellik ile birlikte iletişim için rakipsiz bir uygulama diyebiliriz.

Çok geç kaldılar ama fark etmiyor tüm dünya kullandığından millet skype'ı silecek sadece tek değişiklik o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Ozellikle askerde sorunsuz goruntulu konusma cok ihtiyaciniz oluyor, ayrica artik operatorler upload kotadan saymamali yoksa hem upload hem download yaptiginiz icin 2 kat data gidiyor.
    Bu arada v2.16.85 beta kullancisiyim Turkce surumde goruntu arama cikmiyor.

askerde kameralı telefonlar yasak değil mi ?

askere gitmemişsin belli acemilikte benim koguşumda (7 kişilik) tablet + 3 kendime ait telefon vardı. İyi geçinirsen yasaklar seni es geçer :)
  • neden acaba bu özelliklerin çoktan var olduğu viber vb programlar tutmuyor ya da geriliyor da sıfır özellikli onlardan çok daha geç bazı özellikleri piyasaya sunan bir program patlayıp gidiyor? Nasıl bir pazarlama stratejisidir bu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.