Şimdi Ara

WhatsApp'ta artık numara kaydetmeden mesaj atılabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp, bilinmeyen numaralarla iletişimi kolaylaştıran ve kişileri önceden rehbere kaydetme gerekliliğini ortadan kaldıran yeni özelliği kullanıma sundu. Artık bilinmeyen bir numaraya mesaj göndermek için öncelikle telefon rehberine kaydetmek gerekmeyecek.

WhatsApp’ın yeni özelliği kullanıcıların telefon numaralarını aratarak rehbere kayıtlı olmayan kişilerle sohbet başlatmasına olanak tanıyor. Bu özellik iPhone’da da Android telefonlarda da kullanılabiliyor ve son sürümde mevcut. Peki, numara kaydetmeden WhatsApp mesajı nasıl atılıyor? Sohbet listesinde “yeni sohbet başlat” butonuna dokunup arama çubuğuna sizde kayıtlı olmayan, konuşacağınız kişinin telefon numarasını yazıyorsunuz. Kişi, WhatsApp kullanıyorsa sohbete başlıyorsunuz.

Ayrıca Bkz.WhatsApp topluluklarda artık telefon numaranız gizlenecek

WhatsApp'ta artık numara kaydetmeden mesaj atılabiliyor
    WhatsApp’ta kayıtlı olmayan numaraya nasıl mesaj atılır? adım adım söyleyecek olursak;

WhatsApp numara kaydetmeden mesaj atma ??

1. WhatsApp’ı açın.

2. Yeni sohbet başlat’a dokunun.

3. Arama çubuğunda mesajlaşacağınız kişinin numarasını girin.

4. WhatsApp, kişileriniz dışında aramayı başlatacak.

5. Kişi WhatsApp kullanıyorsa sohbet penceresi açılacak.

WhatsApp’a beklenen özellik sonunda geldi ve beta kullanıcılara sunulan bir özellik değil; Google Play Store veya App Store’dan WhatsApp’ın son sürümünü yükleyen herkese açık.

Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-for-ios-and-android-get-a-feature-to-quickly-open-chats-with-unknown-phone-numbers/

• Zaten atiliyordu ki. Oncelikle whatsapp plusta uzun zamandir var olan bir ozellikti. Normal whatsapp ta da size birisi numara attiginda uzerine tiklayince mesaj ekranina atiyordu. demek ki bu guncellemeyle daha pratij hale getirmisler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Truecaller ile biz bunu çok önceden yapıyorduk, yeni mi akıl etmişler

• Zaten kendime mesaj atarak atabiliyordum neredeyse 1 yıldır...

• Telegramcılar gelicek hissediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt

Telegram'da ezelden beri var.

• chrome açın, https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

enter. Bunun için chrome eklentisi yazmıştım. Numarayı seç, sağ tık yap buraya yönlendiriyor yeni sekmeye. Anında web whatsapp devam. (Siteden alışveriş yapan müşterilere çok yazdığımızdan.)

• Ekleme: İlginç bir şekilde linkler değişmiş. Wa . Me / +905551234567 formatında yazın.

Gelmesi iyi oldu. Peki nasıl yapıyorduk serisine 2 tane de ben ekleyeyim:

1 - Tarayıcıdaki adres satırına:
    faq.whatsapp.com
    Tıkla ve sohbet et özelliği nasıl kullanılır | WhatsApp Yardım Merkezi
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
    şeklinde telefonu yazıp giderseniz sizi Whatsapp'a gönderir. Burada çok daha ayrıntılı açıklanmış:
    faq.whatsapp.com
    Tıkla ve sohbet et özelliği nasıl kullanılır | WhatsApp Yardım Merkezi
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

2 - Android'te izin istemeyen mini bir uygulama var:
    play.google.com
    Click to chat - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trianguloy.openInWhatsapp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 19 Temmuz 2023; 14:52:32 >

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    Yine gelmişler :)

• Böyle önemli bir özellik neden bu kadar çok geç geldi ki. Akıl edilecek bir şey de yok üstelik. Bu yıllardır çoğu kullanıcının duyduğu bir ihtiyaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Temmuz 2023; 15:2:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gruplarda telefon numaramın gözükmesini isteiyorum ama olmuyor. Yapılması için yeni numara alınması gerekiyormuş. Bence çok önemli bir özellik. neden gruplarda rehberimde olmayan kişiler benim numaramı görsün. Eklemediler gitti.

• Gerçekten çok çok iyi olmuş. İşim gereği benim için çok kullanışlı olacak olan bir özellik.

• iPhone kestirmesi, numaraya whatsapp mesajı atma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yo WhatsApp da kullanıyıcıyı kaydetmeden mesaj atılıyo du
  • ben speedy send adında bir uygulama var onu kullanıyorum. hem WhatsApp hem telegram hem de sms için rehberde kayıtlı olmayan numaraya mesaj atmayı sağlıyor. aynı zamanda taslak mesaj da kaydedebiliyorsunuz(mesela iban numaranızı). böylece jet hızında mesaj atabiliyorsunuz rehberi şişirmeden.

uygulama iosta var. androidde var mı bilmiyorum. linki:

• Dediğiniz yöntemle yaptım, telefon numaram whatsapp'ta yasaklandı. Şuan kullanamıyorum.

Lütfen bir çözüm bulun!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.