Şimdi Ara

WhatsApp'ta çevrimiçi ve son görünme tutarsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp'ta ayarlar - gizlilik bölümünde çevrimiçi ve son görünme tercih ayarlarında tutarsızlık olabilir mi?

Şöyleki;

Bir arkadaşım benim kişiler rehberimde kayıtlı. Ben onun son görünme bilgisini göremiyorum ama çevrimiçi olunca çevrimiçi olduğunu görüyorum.

WhatsApp ayarlar - gizlilik bölümünde bu şekilde bir ayar yapılması mümkün değil, yani hem son görünme bilgisini kapatıp hem çevrimiçi görünme seçeneğini açmak mevcut seçeneklere göre mümkün değil, acaba ben mi yanlış hesap yapıyorum?

Gizlilik bölümündeki seçenekler aşağıdaki gibi. Bu seçeneklere göre ben arkadaşı hem çevrimiçi olunca çevrimiçi görüp, hem de son görünme bilgisini görememem gibi bir ayar yapılamaz.

Yapabilen varsa nasıl açıklayabilir mi?

WhatsApp'ta çevrimiçi ve son görünme tutarsızlığı

• Diyeceksiniz ki; son görülme bilgisini "hiç kimse" yapıp, çevrimiçi bilgisini de "herkes" yaparsa olur.

Fakat şöyle birşey var; ben arkadaşın numarasını annemin telefon rehberine ekleyince arkadaş bende çevrimiçi görünürken annemde çevrimiçi görünmüyor.

Yani arkadaşım kesinlikle çevrimiçi ayarını "son görülme bilgisiyle aynı" olarak işaretlemiş, eğer "herkes" olarak işaretleseydi annemin telefonunda da kendisi çevrimiçi olarak görünürdü.

Ben işin içinden çıkamadım, bu arkadaş nasıl bir ayar yapmış anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.