Şimdi Ara

WhatsApp'ta paylaşılan durumlar artık sohbet listesinde görünecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp'ta paylaşılan durumlar artık sohbet listesinde görünecek

Meta'ya ait popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendini geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp'ın beta kullanıcıları tarafından görüntülenen özelliğe göre Instagram'da olan bir özellik yakın bir zamanda Whatsapp'a gelebilir.

Ayrıca Bkz.Instagram ve Facebook Reels'larına yeni özellikler geldi

Instagram Hikayelere ait bir özellik yakında WhatsApp'a geliyor

Instagram'da paylaşılan bir hikayeyi görüntülemek için sohbet listenizden o kişiye dokunarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Meta bu özelliğin bir benzerini WhatsApp'a getiriyor. Şimdilik beta kullanıcılarına sunulan özelliğe göre artık WhatsApp'ta paylaşılan durumlara sohbet listenizden ulaşmanız mümkün. 

Yukarıdaki resimde WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan özelliğin ekran görüntüsü bulunmakta. Bu özelliği aktifleştirmek ise kullanıcının tercihine bağlı olacak. Şimdilik beta kullanıcılarına sunulan özelliğin yakın bir zamanda tüm kullanıcılara sunulması tahmin ediliyor.

• Chat kısmının üst kısmına instagramınkine benzeyen story paneli eklense daha hoş olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meta, kadimlerden gelen bir tavsiyeyi sana vermek istiyorum
    Kadimler derki;
    - Çalışıyorsa, dokanma! Bırak!

• WhatsApp'ta paylaşılan durumlar artık sohbet listesinde görünecek
    benimki öyle :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LBRTN kullanıcısına yanıt
    çok iyi duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gayet güzel duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanların şu whatsapp'ı bırakıp sadece minimum kısıtlama maksimum güven dengesini sağlayabilen gerçekten mesajlaşma odaklı ve hafif bir uygulamaya geçecekleri günü iple çekiyorum. Sevmiyorum bu uygulamayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Al bende de o kadar, "durum" olayi bana cok sacma geliyor, bugune kadar bir kere kullamadim ve tesisatci bilmem ne ustanin atletli slaytinida (rehberimdeki tüm kisilerde dahil) uygulamamda gormek istemiyorum, kimin ne b.k yedigini merak etmeyen insanlarda var bu dunyada, ornek te lafin gelisi kimsenin durumuna bakmam, durum cubugundaki bildirim kaybolsun diye o sekmeyi acar kapatirim, evet o minik bildirime de gicigim.

• Amd64x2 kullanıcısına yanıt

Aynen böyleyim. Orada nokta olması bile canımı sıkıyor. Ben sadece ve sadece adam akıllı güvenli bir mesajlaşma uygulaması istiyorum. Telegram daha hafif ve hızlı çalışıyor mesela WP'den. He o da güvenli değil tüm mesajları kendi sunucularında tutuyorlar o ayrı konu. Zaten Rusların neyine güvenesin ama hantal WP.

Ve yıllarrrdır şu sıkıcı tasarımdan kurtulamadılar. Uygulama dünyasının apple'ı gibiler. Bırak insanlar uygulama temasını istediği gibi değiştirsin ya ne yeşilmiş kusucam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.