Şimdi Ara

WhatsApp Web artık telefonunuzun internete bağlanmasını gerektirmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olması gereken buydu. Wp çok geç kalıyor her şeye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir şirket iflas etmek için niye bu kadar uğraşır mk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wp ne? :)

• Telegram'ın grup kurma olayı da whatsapp'a göre üst düzey kalıyor. WhatsApp kemik kitleye ulaşmış ötesini önemsemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber sitelerinde ayın 1. inde görüp hemen açmıştım. teknoloji sitesi de ayın 5 inde açmış konusunu.  

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

WHATSAPP BIR TELEGRAM KLONUDUR. TELEGRAMI WHATSAPP OLARAK KLONLAMISLAR

• İphone da ikinci numara kullanmak için yüklenen uygulamalar web tabanlı çalışıyordu
    onlarda bir gelişme var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Whatsapp çağ gerisinde miydi?  

telegramda yazdığın her mesaj serverlarda kayıtlı tutulur iken whatsappte çift taraflı şifreleme ile yalnızca kullanıcının cihazında tutulur, sadece ve sadece kullanıcı tarafından okunabilir. Buna medya da dahil. Whatsappte gönderdiğiniz hiçbir medya ya da mesaj whatsapp sunucularında tutulmaz, kayıtlı kalmaz. Yalnızca karşı tarafın interneti yok ise ona ulaşana kadar 30 gün sunucuda geçici bir şekilde tutulur. Bu teknolojiye ulaşmayı geç yaklaşabilmiş herhangi bir mesajlaşma uygulaması yok henüz. Karşı tarafa medya gönderirken çöken telegrama gelişmiş uygulama dedi ya la 

olum yazılımdan, teknolojiden anlamıyorsunuz bari konuşmayın anasını satayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 8 Kasım 2021; 4:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Virinom V kullanıcısına yanıt

whatsapptan önce de benzer ve daha iyi uygulamalar vardı, facebook tan önce de vardı. Bunlar neden tuttu acaba? Üstelik facebook amatör işi gibiydi ilk zamanlar. Arkadaki pazarlama gücünü merak ediyorum, insanları nasıl etkileyebiliyorlar ve bunu başka nerelerde kullanıyorlar!

• iyi olmuş. Bazen telefon şarjda kapalı veya gece kapatanlar için pc de hayat devam ederken whatsapp'ın açık kalması iyi.

Şahsen bunu bekliyordum. Sorguluyordum.

• Beta'da deneyimledim 1 ay önce ama randıman alamamıştım. Telegram bu konuda havada tokatlayıp usulca yere bırakır.

• Olması gerekeni özellik diye sunmalarıda başka bir komedi

• krstarica kullanıcısına yanıt

wp; telegramı taklit etmeye çalıştığından örnek aldığından olabilir.

• Beyler, karşıdaki kişinin resmî görünüyor fakat çevrimiçi olduğu görünüyor. Bu hangi nedenden olabilir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu otomatik gelen güvenlik mesajını silme işlevi de sunsalar iyi olur.
    Telefonumda güvenlik bildirimleri açık durur.
    Şu çoklu cihaz olayı geldikten sonra güvenlik bildirimi kabak tadı vermeye başladı. Yazışmayı açıyorsun. Peşpeşe ... kişisi ile aranızdaki güvenlik kodu değişti. Daha fazla bilgi edinmek için dokunun. mesajları gelmiş.
    Çoklu cihaz sisteminde cihazlarda her login ya da logout oluşta güvenlik kodu değişiyor.

Şu güvenlik bildirimini en azından normal mesajlar gibi silebilme özelliği koysunlar. Güvenlik bildirimlerini kapatsan da gelmiş olan bildirimler durmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 2 Aralık 2021; 11:5:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.