Arkadaşlar whatsapp'ı chrome üzerinden rahatça kullanıyordum ama çerezleri sildikten sonra tekrar qr kodu taraması yapıyorum bir türlü okumuyor telefon. tamam, anlaşıldı bölümünü geçiyorum tarama ekranında herhangi bir reaksiyon vermiyor. kafayı yemek üzereyim. sizce bunun sebebi ne olabilir ayrıca bir programla herhangi bir barkod okuttum problem gözükmedi.
Bende üç gün önce sistemden çıkış yaptığımdan beri qr kodunu taradığı halde görememe sorununu yaşıyorum. Benim telefonda gm discovery elite. Çözüm bulamadım. Sorun nereden kaynaklanıyor bilemiyorum. Uzun süredir whatsapp web'i kullanıyordum.
ailkem
kullanıcısına yanıt
hocam bende de aynısı oldu, whatsapp müşteri hizmetleriyle temasa geçtim. telefonun qr kod okumuyordur dedi kontrol et dedi ama başka qr kodu okutunca çalışıyor sadece whatsapp wep qr kodunu okumuyor, kafayı yemek üzereyim
Arkadaşlar aynı sorundan müzdaribim. Telefon s3 mini. En güncel sürümde ve whatsapp güncel. Diğer qr kod okuma uygulamaları çalışıyor ama whatsapp webdekini okumuyor. Bir çözüm bulan varsa yazsın lütfen.
chrome-ayarlar-gelişmiş ayarları göster-gizlilik-içerik ayarları-çerezler-yerel verilerin ayarlanmasına izin ver. yap sorun düzelecektir.
İlginç ama benim teldede aynı sorun vardı monitörün parlaklığını yükseltince çözüldü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme