|
WhatsApp, yeni özelliğiyle yabancı numaralara karşı koruyacak
-
-
Çok gerekli bir şeydi sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet gerekli bir şeydi sürekli pakistanlı hindistanlı hackerlar tarafından aranıp duruyorduk
-
Sen bunu yaşamadın veya yaşamayacaksın demek hiç kimse yaşamadı veya yaşamayacak demek değil.
-
Ülke kodlarını engelleme getirsinler de engelleyelim direkt. Hindistan, Pakistan, Uganda vs. dolandırıcılığı global meslek yapan ülkeler engellenmeli direkt.
-
Çok güzel olur merakla bekliyorummm
-
Arkadaş ağır asosyal sanırım numaranı bakkala bile versen hindistan, pakistan üzerinden sürekli çağrı alıyorsun
-
en az 5 yıl geriden geliyor. Yeni bir sosyal uygulama insanların alışkanlıklarını değiştirmesi açısından çok mu zor ?
-
Kişisel verilerimizi bütün dünyanın elin de olduğu için tam bizlik olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Whatsapp aramalarda yabancı numaralardan gelen aramaları engelleme için ayar gelmiş ama mesajlar için henüz çözüm yok.
Daha bu sabah Filipinlerden bir numaradan mesaj geldi. Engelleyip sildim.
-
Günde 5-6 kez arıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp'da bir açık olduğunu düşünmeye başladım.
Yurt dışındayken daha önce kimse tarafından kullanılmamış T-Mobile hattı aldım. Telefonu İngilizce olarak kullanıyorum ve telefonum fazlaca güvenliklidir.
Telefonda hali hazırda Whatsapp kurulu olduğu için ikinci numarayı kullanabilmek adına, WhatsApp Business kurup numarayı tanımladıktan kısa süre sonra Türkçe olarak +62'den mesaj gelmeye başladı.
WhatsApp'da bir açık olduğunu şu sebeple düşünüyorum.
+ Numara ilk kez kullanılan yurt dışı numara
+ Numarayı kimse bilmiyor kimse ile paylaşılmadı
+ Telefon İngilizce olarak kullanılıyor
+ Telefonda hiçbir casus yazılım, virüs v.s. yok
+ Telefonda crack içeren bir yazılım yok
+ Telefon ile bağlantı yurt dışında mobil ağ üzerinden sağlanıyor
Yurt dışı hattı, numara sıfır, mesaj gelme sırasında telefon yurt dışında ve telefon İngilizce.
Bu numaranın ve telefonun bir Türk tarafından kullanıldığı bilinmeden dolandırıcılardan Türkçe mesaj gelmesi bana hiç mantıklı gelmiyor
Telefonda Türkiye numarama tanımlı normal WhatsApp'da kurulu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
evet gerekli bir şeydi sürekli pakistanlı hindistanlı hackerlar tarafından aranıp duruyorduk |
Sen bunu yaşamadın veya yaşamayacaksın demek hiç kimse yaşamadı veya yaşamayacak demek değil.
|
Ülke kodlarını engelleme getirsinler de engelleyelim direkt. Hindistan, Pakistan, Uganda vs. dolandırıcılığı global meslek yapan ülkeler engellenmeli direkt. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X