Şimdi Ara

whatssapp ücretleri belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıktığı ilk hafta yüklemiştim. Belki ondan dolayı ömürlük hibe ettiler bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrxtsoguz17

ios whatssappta süre uzatmayı dert eden arkadaşlar whatssapp fiyatları sonunda geldi
     whatssapp ücretleri  belli oldu

Abi fiyatlarda bi saçmalık yok mu? 5 yıllık alsan kazık yiyceksin 😄

• bana da ömür boyu ücretsiz. Nasip olursa bu üyeliğimi kızıma bırakacağım. Bir nesil ücretsiz kullanmaya adayız
  • 2 lira. Yerde gorsem egilip almam.
    Ayrica fiyatlandirma asiri sacma. 3 ve 5 sene 1 yilliktan hesaplayinca hangi mantiga gore daha pahali olabilir ki?
  • Ömür boyu ücretsiz gözüküyor bende de ancak gözükmese bile 1 yıl için 2 TL nedir ? Sürekli ve en çok kullandığımız bir müthiş uygulama sonuçta. Hangimiz artık SMS kullanıyor ki ? Zamanında SMS paketlerine aylık ne kadar ödediğimizi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Ömür boyu ücretsiz gözüküyor bende de ancak gözükmese bile 1 yıl için 2 TL nedir ? Sürekli ve en çok kullandığımız bir müthiş uygulama sonuçta. Hangimiz artık SMS kullanıyor ki ? Zamanında SMS paketlerine aylık ne kadar ödediğimizi unutmayın.

Kazın ayağı öyle değil Dünya'da 400 milyon kişi 2 TL verse ne rakam çıkar. Zaten çok kullanıcısı olmasa en az 10 TL fiyat çekerdi. Adamlar sürümden kazanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalAkman -- 18 Eylül 2014; 23:18:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

millet alternatiflere yönelir bence hata yapıyorlar

1 senede 2 lıradan kacan adam kullanmasın zaten. Defolabılır 2 lira hesabı yapanlar, genellıkle bayanlar cimrilikten 2 liranın azını yapar , erkeklerın bu parayı hesap edecegını dusunmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAkman

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Ömür boyu ücretsiz gözüküyor bende de ancak gözükmese bile 1 yıl için 2 TL nedir ? Sürekli ve en çok kullandığımız bir müthiş uygulama sonuçta. Hangimiz artık SMS kullanıyor ki ? Zamanında SMS paketlerine aylık ne kadar ödediğimizi unutmayın.

Kazın ayağı öyle değil Dünya'da 400 milyon kişi 2 TL verse ne rakam çıkar. Zaten çok kullanıcısı olmasa en az 10 TL fiyat çekerdi. Adamlar sürümden kazanacak

İyide hakediyor mu ? Hakediyor. Sorun ne ? 2 TL verip bunu 1 sene kullanıyorsun devamlı. 2 TL'den bahsediyorum... Ne kadar kazandığını beni ilgilendirmez, ben ne kadar ödediğime bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

2 lira. Yerde gorsem egilip almam.
    Ayrica fiyatlandirma asiri sacma. 3 ve 5 sene 1 yilliktan hesaplayinca hangi mantiga gore daha pahali olabilir ki?

İleride zam yapmayı düşünüyorlarsa mantıklı olabilir. Şöyle ki : şimdi yıllığı 2 tl ise örneğin seneye 3 iki sene sonra yıllığı 5 tl olabilir. Böylece her sene yenilemek suretiyle aldığın abonelik 5 sene sonra 10 tl'ya değil 20 tl ya gelme ihtimali var. Ama şimdi 5 senelik alırsan zamlardan etkilenmezsin. ;)

• Benim ki ömür boyu hizmet yazıyor, telefonu aldıgım da ilk satın aldıgım uygulama olmuştu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

2 lira. Yerde gorsem egilip almam.

İleride zam yapmayı düşünüyorlarsa mantıklı olabilir. Şöyle ki : şimdi yıllığı 2 tl ise örneğin seneye 3 iki sene sonra yıllığı 5 tl olabilir. Böylece her sene yenilemek suretiyle aldığın abonelik 5 sene sonra 10 tl'ya değil 20 tl ya gelme ihtimali var. Ama şimdi 5 senelik alırsan zamlardan etkilenmezsin. ;)

Artarsa evet ama ben muneccimlik oynamak zorunda miyim alisveris yaparken? Bence hala sacma, kesin degil sonucta artip artmayacagi...

• android'de whatsapp ücretlerini bilen var mı?
  • Benim ki omur boyu ucretsiz, alirken parada vermedim, beles olunca almistim, amma belesciymisim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Benim ki omur boyu ucretsiz, alirken parada vermedim, beles olunca almistim, amma belesciymisim.

bende öyle almıştım ama telefonum yoktu o zaman.sonra tel numaram değişti şuan ücretli görünüyor :(
  • Coverme yada wickr kullanın tekrar dönüp whatsapp kullanmazsınız. coverme Mesajlaşma konusunda 3. kişiler tarafında görülmez diyor. ayrıca wickr askeri düzeyde şifreleme yaptığını iddia ediyor. hani kendinizi Bond falan zannediyorsanız kullanabilirsiniz. malum whatsapp güvenlik yerlerde.

• Ömür boyu 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisenes -- 19 Eylül 2014; 7:40:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.