Şimdi Ara

Whirlpool ARC8140

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Whirlpool ARC8140-1-IX buzdolabını gördüm internette dolaşırken. Bu buzdolabı Vestel'in ürettiği modellerden midir? Polonya ile ilgili bir şeyler gördüm ama emin olamadım. Tavsiye eder misiniz, ölçüleri özellikle dikkatimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 16 Mart 2012; 11:32:17 >

• Şu şekilde görünümü :

Whirlpool ARC8140
  • Candoğan Bey, brezilya yapımı olduğuna dair bir iletinizi gördüm ama aradan 4 yıl geçmiş. Hala Brezilya yapımı mı bunlar? Vestelin ürün gamında dış görünüş olarak tıpatıp aynı bir model var, bu da pek hayra alamet değil sanırım. Tamamen ithal olma ihtimali var mı bu dolabın?
  • bugun internette whirlpool sattigi gozuken bir vestel bayisine gidip urunleri gormek istedim. bayi vestelin eldeki stoklari bitirmek disinda whirlpool satmadigini soyledi. buyuk ihtimal yaptiklari anlasma bozuldu. yalniz whirlpool tasarimlarinin aynilari olarak vestel kendi buzdolaplarini cikarmis. sekil olarak da guzel gozukuyorlardi acikcasi. gerci gordugum en sekil urunler hep hotpoint ariston urunleri oluyor. bazi seyleri ancak kullaninca gorebiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

bugun internette whirlpool sattigi gozuken bir vestel bayisine gidip urunleri gormek istedim. bayi vestelin eldeki stoklari bitirmek disinda whirlpool satmadigini soyledi. buyuk ihtimal yaptiklari anlasma bozuldu. yalniz whirlpool tasarimlarinin aynilari olarak vestel kendi buzdolaplarini cikarmis. sekil olarak da guzel gozukuyorlardi acikcasi. gerci gordugum en sekil urunler hep hotpoint ariston urunleri oluyor. bazi seyleri ancak kullaninca gorebiliyoruz.

dostum vestel ayrıldı o fırmadan.bende vestelın no frostu var cok orantısız yapılmıs.dondurucusu dar genıs.kullanıslı degıl.sogutucu tarafı derın anormal genıs.performansı ıyı ama.sana tavsıyem lg samsung kore uretımı olanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch WAA16160TR Resetleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.