Şimdi Ara

Whirpool Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whirlpool buzdolaplarını nasıl bilirsiniz????Elektronik eşyalar biraz şans işi ama, sonuçta servsi vs. gibi konular da var...Whirlpool çok yeni alan fazla olmamıştır ama bişeyler duyan olmuştur belki?? Vestel sattığı için pek güvenemedim ben ama.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İşin Aslı -- 29 Eylül 2006; 12:01:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: İşin Aslı

Whirlpool buzdolaplarını nasıl bilirsiniz????Elektronik eşyalar biraz şans işi ama, sonuçta servsi vs. gibi konular da var...Whirlpool çok yeni alan fazla olmamıştır ama bişeyler duyan olmuştur belki?? Vestel sattığı için pek güvenemedim ben ama.............

Arkadaşım şu elektronik şans işi lafını bırakalım bu yalan bilerek alırsak vede bir adi mala denk geldigimizde mahkemeye kadar gidersek kazanırız ama hakılıysak.

Gelelim whirpool buzdolabına bu ürün yeni degil türkiyede başka adlarla senelerdir var arçelik mesela 4562-4565 seri numaralı bulaşık makinelerini ve 5900 seri numaralı çamaşır makinelerini türkiyeye 3 sene getirdi ve sattı çok kaliteli idi arçeligin işine gelmedi arıza yapmıyordu bendede 4562 seri bulaşık makinesi var, dahalen kendi beremedigi için kurutma makinelerini getiriyor.

Sizede tavsiye ederim buzdolabını alın ben 30 yıldır beyaz eşya ve klima danışmanlıgı yapıyorum izmirde baya arkadaşlara aldırdım hepsi memnun burada üretime geçmeden alın vestel üretime geçecek bazı modellerinde içinde zaten yazar nere üretimi oldugu buna göre bakarak alırsınız saygılarla

• vestel varsa işin içinde uzak dur...
  • Çok teşekkür ederim bilgiler için... Whirlpool un bi kaç modeli aslında hoşuma gitti ama vestel logosu gördüğüm heryerde beni geriyo...şimdi aldık diyelim, bi sorun oldu, servisleri de aynı mıdır bunun vestelle?
    bir de madem 30 yıllık deneyim var, westinghouse ' a ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: İşin Aslı

Çok teşekkür ederim bilgiler için... Whirlpool un bi kaç modeli aslında hoşuma gitti ama vestel logosu gördüğüm heryerde beni geriyo...şimdi aldık diyelim, bi sorun oldu, servisleri de aynı mıdır bunun vestelle?
    bir de madem 30 yıllık deneyim var, westinghouse ' a ne dersiniz?

Sayın arkadaşım servisleri aynıdır vestelle ama inan ben 8 yıldır bulaşık makinesini kullanıyorum bozulmak diye bir şey yok, zaten servise düştünmü türkiyede işin zor mielenin serviside allahlık hepsini katleden bizleriz, ama iyi mal alırsan bozulma riskini unut,

Ayrıca sordugun markada ,general elektrikte,samsungda iyidir ama mükemmel bir şey istiyorsan amana al arkana bakma buzdolabını unut,ama bu markalar çok pahalı paranız varsa bana düşmez istediginizi alın ama benim size tavsiyem whirpool ve samsung,westinghouse, fiyatlarıda uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 3 Ekim 2006; 22:10:18 >

• Çok tatmin edici bi cevap teşekkür ederim Amanayı biz satıyoruz zaten, çok çok iyi olduğunu biliyorum ama sattığımız halde bile pahalı geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İşin Aslı -- 4 Ekim 2006; 13:11:14 >
  • Amana gerçekten efsane bir buzdolabı. Ben siemens kullanıyorum ve çok memnunum ama pahalı gelmese Amana'yı tercih ederdim. Amana için gittiğimde satıcı sebzelik kısmını çıkarıp, üstünde zıplamaya başlayınca ve sebzeliğe hiç bir şey olmayınca dumur olmuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bence VESTEL e karşı bukadar kötü bakmanız yersiz.. 3-5 sene önce haklı olabilirdiniz çünkü vestel gerçekten yetersiz servisleri, çok arıza yapan modelleriyle batmaya yüztutmuş bir firmaydı.. Fakat ZORLU Holding in almasıyla beraber inanımlaz bir atağa kalktı.. Türkiye'nin teknoloji devlerinden biri oldu.. Yenilikçi modelleri ve geniş servis ağıyla tüketiciyi cezbetti.. Bizde Vestel kullanıyoruz, bu nedenle bukadar rahat konuşabiliyorum.. Şuana kadar beyaz eşyadan, tv'ye kullandığımız hiçbir vestel de problem çıkmadı.. Arçelik de süper bir firma fakat vestel e göre pahalı ve bu farkı ödemeye mahkum değilsiniz.. Vestel i tavsiye ederim.. Bence yaygın VESTEL bayilerinden size en yakın olanını seçin ve bir fiyat alın, ürünleri inceleyin.. Kullanışlılıkları, yenilikçi teknolojileri ve fiyatlarından memnun kalacaksınız.. (bu arada vestel bayisi fln sanmayın beni :D sadece en uygun fiyata, en uygun ürünü alabilmenizi temenni ediyorum )

• quote:

Orjinalden alıntı: WaRToX

Beyler bence VESTEL e karşı bukadar kötü bakmanız yersiz.. 3-5 sene önce haklı olabilirdiniz çünkü vestel gerçekten yetersiz servisleri, çok arıza yapan modelleriyle batmaya yüztutmuş bir firmaydı.. Fakat ZORLU Holding in almasıyla beraber inanımlaz bir atağa kalktı.. Türkiye'nin teknoloji devlerinden biri oldu.. Yenilikçi modelleri ve geniş servis ağıyla tüketiciyi cezbetti.. Bizde Vestel kullanıyoruz, bu nedenle bukadar rahat konuşabiliyorum.. Şuana kadar beyaz eşyadan, tv'ye kullandığımız hiçbir vestel de problem çıkmadı.. Arçelik de süper bir firma fakat vestel e göre pahalı ve bu farkı ödemeye mahkum değilsiniz.. Vestel i tavsiye ederim.. Bence yaygın VESTEL bayilerinden size en yakın olanını seçin ve bir fiyat alın, ürünleri inceleyin.. Kullanışlılıkları, yenilikçi teknolojileri ve fiyatlarından memnun kalacaksınız.. (bu arada vestel bayisi fln sanmayın beni :D sadece en uygun fiyata, en uygun ürünü alabilmenizi temenni ediyorum )

İzmirde yanılıpta alan arkadaşlarla hergün ugraşıyoruz asla vestel eve sokulmaz,ithal modelleri hariç sizde herhalde ithal olanları vardır iyi geceler

• ithal modelleri hangisi
  • O küçümsediginiz Vestel Türkiyenin ilk pilotsuz uçagını yapıyor. yakında açıklanınca duyacaksınız. Daha ürün yeni ortaya çıktı açıklanmadı bile Dünyanın dört bir yanında devletlerden sipariş yagıyor...Çünkü yapan yok. Bir Amerika bir İsrail yapıyordu ve kendi ordularından başka hiç bir devlete satmıyorlardı...Siz Vestel e burun kıvırmaya devam edin... Hepinize saygılarımla....Kıymetli arkadaşlarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enorton

ithal modelleri hangisi

size ne ürün lazım tam yazın ona göre yazalım arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

O küçümsediginiz Vestel Türkiyenin ilk pilotsuz uçagını yapıyor. yakında açıklanınca duyacaksınız. Daha ürün yeni ortaya çıktı açıklanmadı bile Dünyanın dört bir yanında devletlerden sipariş yagıyor...Çünkü yapan yok. Bir Amerika bir İsrail yapıyordu ve kendi ordularından başka hiç bir devlete satmıyorlardı...Siz Vestel e burun kıvırmaya devam edin... Hepinize saygılarımla....Kıymetli arkadaşlarım...

vesteli sayın arkadaşım ben küçümsemiyorum bunu anlamanızı istiyorum
    küçümsesem evimde tv'si olmaz sadece ben yerli lafına kızıyorum bazı ürünleri direk ithal ve bazılarının parçası direk dışardan gelip burada montaj yapılıyor,bunun üzerine birde kendilerinin asla bulmadıkları ürünleri biz bulduk diye halkı yanıltıyorlar örnek replay tv
    yoksa çeşmedeki rüzgar santrallerinide onların kurdugunu biliyorum eger devlet engellememiş olsaydı izmire bile faydası olacaktı,sadece dürüstlük istiyorum ve kaliteli mallar siemensle ,m,ele ile kıyaslanacak ve daha ucuz ürünler iyi akşamlar

• Buzdolabı alacaksan en iyisi Amana, hem ayrıca getiren firma ISISAN, ısıtma ve soğutma sektöründe bu konunun en iyisi ve en profesyoneli. Amana tamamıyla Made In USA, ayrıca fiyatlarıda öyle inanılmaz değil. Diğer markalarda sadece markalar amerikan,üretim yerlerinden her türlü ülkeyi görebiliyorsun uzakdoğu dahil. Amana alırsan kafan rahat olur, hem 30-40 yıl kullanırsın, hemde içinden hiçbirşeyi çöpe atmazsın. Dolapların hepsi A sınıfı ki hacimleri çok büyük olan modellerde dahi.
    Buzdolabı denilince Amana.
  • Kalitesine diyecek yok. Haklısın. Fiyatları o kaliteye göre normal...Ama bana 3 beden büyük geliyor..5 aylık maaşımı bir dolaba veremem...Birde servisi ve parçası çok yüksek... Garanti bitince...pamuk eller cebe......Amana dünyada ünlü...Kalite yenilik estetik hepsi var....Dogruya dogru....
  • amana diyorsunuz ama amana nın veya general elektrik'in en ucuz buzdolabı kaça biliyormusunuz ? Bu ülkede asgari ücret kaça biliyormusunuz ? Millet boşunamı 36 taksitle vestel ve beko nun dandik mallarını alıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: soğancücüğü

amana diyorsunuz ama amana nın veya general elektrik'in en ucuz buzdolabı kaça biliyormusunuz ? Bu ülkede asgari ücret kaça biliyormusunuz ? Millet boşunamı 36 taksitle vestel ve beko nun dandik mallarını alıyor

Amaç demek galiba

asıl siz arçelik buzdolaplarının fiyatını biliyormusunuz amananın bazı modelleri arçelikten çok ucuz ve 10 kat'da kalıteli bilerek yazalım amaç mesaj sayısı artması panigi olmasın halkı yanış yönlendirmeyelim

arçelik alınıp servisle arkadaş olacagınıza amana alınıp sadece bir kere servisin yüzünü görürsünüz hemde uygun fiyata
    bende biliyorum general elektrik 18000 ytl ama 2000 ytl civarına buzdolapları var siz uçuk rakamları örnek gösterek yanıltma yapıyorsunuz
    iyi akşamlar dilerim

• Arçelik Buzdolaplarını kötülemekten vazgeçin. Servisle arkadaş olma ne demek ? Hepsimi bozuk? Sokaktan gaz tenekelerini toplayıp buzdolabı diyemi satıyorlar ? Arçelik yıllık kaç adet dolap satıyor ? Onun adedini alın, bir yılda servise gelen şikayet sayını alın ve oranlayın...Birde devamlı Arçelikle Sıemensi Mukayese ediyorsunuz. Siemens Bosch un zor begenenler için yaptıgı butik modeli....Türkiye de yapılan Bosch kalitesinden bahsedin biraz..Ögreneleim... Bir yılda kaç dolap satılmış kaç şikayet gelmiş...Bunlara bakın ...Ve dogruları yazın...Arçaligin karşılıgı Bosch...Siemensin karşılıgı Bolomberg.... Yeni ödül alan dolabını inceleyin bakalım...Daha devamı yolda....Bekleyip görelim...Arçelik in butik modelleri Bolomberg olarak geliyor...Birde 7 yıl garanti varmı? Var...Telefonu çevirince hemen servis geliyormu ? varmı ? Yedek parça her zaman varmı ? Var.. Şunu takmış bunu takmış...Parca garantisi varmı ? Var...Makinanı 15-20 yıl kullanıyormusun ? Evet....Ben ona bakarım....Gerisi çamur atma, karalama....Saygılarımla kıymetli arkadaşlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Mart 2007; 18:23:53 >

• sayın taşkafa arçelik orjinal yedek parça yalanını yüz kere yazdık ama siz o yazılanları okumadan habire yazıyorsunuz arçelik 2100 çamaşırmakineme yedek parça bulamadı buda olur abi diye başka kodlu parçayı taktı bana degil bilmeyenlere anlatın yaklaşık 30 senedir bu işin içindeyim siz nesaj sayınız artsın diye vara yoga yazıyorsunuz sayın arkadaşım

ayrıca ben arçelik buzdolaplarını,fırınlarını alın derim eger siemens yerli dolaplarla mukayese edilecekse ama biri bana amna'mı arçelikmi derse amana tabiiki arçelik o markanın kapı kolu olamaz herkes haddini bilsin herkes herşeyi yapamaz lafını bilin bu bile yeter

tv'lrde dalga geçilen marka sizce hangisi herşeyci denilerek bunu anlamak lzım arçelik kim traş makinesi kim ,arçelik kim fotograf makinesi kim bu uzatılır gider ama insanların hakkı üstünüzde kalıyor bunu bilinde
  • Şimdi şöyle bir olay var Miele,Amana GE gbi firmalar zaten kaliteleriyle kendilerini kanıtlamışlardır.Burada tartışılan uygun fiyatla en iyi malı alabilmek.Şimdi Miele alıp 35 yıl bile kullanırsınız ama ona vereceği parayı hayatta denkleştirmeyecek insanlar var.Yani en ucuz malları (buzd)2500 lira civarında.Bunun için ben her zaman iyi ürün denince kalite,performans ve uygun fiyatı bir arada düşünürüm.Bundan dolayı buzdolabında her zaman ilk tavsiyem Samsung.Fiyatlar emsallerine göre çok uygun ve kalitesi çok yüksek bir ürün.Buzdolabında kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir marka.Yani şimdi uygun fiyatla da kendini kanıtlamış firmalar var.Bir kere almak isteyen Miele alır ama ben yarı yarı ödeyerek yarı ömürlerle 2 mal almaktan yanayım.Kimse evinde 30 yıllık buzdolabı istemez değil mi?Ondan Miele tarza bence biraz ters.Mesela 40 sene Miele kullanacağıma 20 şer sene Samsung kullanırım.Hem evimde teknolojisi yeni,temiz buzdolabı olur hem de param yıllarca daha bana kalır.Miele alana saygım var ama ben böyle düşünüyorum.Bir beyaz eşyayı 30 sene kullanmak beni sıkar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.