Sizlerinde Anlıyacağı Gibi Server Orta Dereceli Bir Server Olmakla Beraber Hiç Sıkılmayacağınız Bir Serverdir Kolay Kasıp Mbot Kullanarak Sun İtemler Düşürebileceğiniz Eventlerimize Katılıp Eğlenebileceğiniz Bir server Oluşturmaya Çalıştık İnşallah Başarmışızdır.
[size=150]Yeni Coin Sistemi: Oyunun Daha eğlenceli Bir Hal Alması İçin Ve uniquelerin zevk vermesi için böyle bir sistem düşündük. Kestiğiniz Uniquelerden düşen Coinleri toplayıp tüm haritalarda bulunan özel npcden devil-jabakuns jewel-AnqelWinqDres-Gdf gibi eşyalar alabilirsiniz. Ama şunu belirtmek isterimki levelinize göre uniq kesmelisiniz yoksa düşmez. Örneğin 55 lvlde isy keserseniz coin düşmez. 1uniqden ortalama 4-5Coin düşer.
[size=150]Silk sistemi ve Npcler
100K Free silk verir üyeliğini oluşturduğunuz anda İtem malldan anqelwinq harici tüm dressleri alabilirsiniz. damage scrolleri ballonları. %150 hız iksirlerimizi devilleri ve daha birçok şeyi elde edebilirsiniz. Global Ve Premium Alınamaz Sadece serverin ayakta durabilmesi için Satılan Tek eşya bunlardır. Gördüğünüz Gibi para yatırmadanda Herkez biryerlere gelebilir bunun zevkini hiç yaşadınızmı ? :)
[size=150]Yenilenen Npc'Lerden Görüntüler
Biz Playerimizi düşünürüz. herşey için sizlere yardım etmek istiyoruz elimizden geldiği kadar. Bu arada hepsi +7 sun :) :)
[size=150]Constantinople Kalesinden Bir Görüntü
[size=150]Başlangıçta Verilen Eşyalar
[size=150]Coin İle Alınan Eşyalar
Not; Stoneler Ve Yeni Gelen Bineklerimiz için coin biriktirmenize Gerek yoktur.
Okuyun; Ben Oyunun sahibi değilim arkadaşlar server çok hoşuma qitti ve bu yüzden tanıtımını yapıp paylaşmak istedim.
Konuyu Hazırlayan: MyLife Oyunda Pm atıp Yardım isteyebilirsiniz arkadaşlar... Hepinizi beklerim **LastFighterS**
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme