Şimdi Ara

WHKMR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu anakartı kullanan var aldık diyosunuz bi şe soruyoz kimseden cevap yok . O/C olabilio mu yani mhz kısmı acık mı cunku bazılarında kapalı ayrıca x3000 ile civ 4 u full grafik oynadıgı ve bu kartın quad core destekledigi doru mudur . Bilgi lutfen

• Sen şu anakartın marka model ve diğer bilgilerini veya en basitinden linkini verirmisin arkadaşım.
  • tamam hocam veriyorum linki de http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1728
  • Intel anakartlar o/c olmaz ıntel muhendıslerı onu stabıl calıssın dıye yapmıstır
  • hocam amma yaptın sen de ya intel 975x ler 6300 u ucuruyo senin haberin yok ole bi oluo ki sen bile sasirirsin pc magazine de overclock raporunda gordum gigabyte dq6 ile kafa kafaya overclock ta
  • O Gigabayt biz İntelden bahsediyoruz Arti uçuran 975x değil 965 lerdir.
  • ya hocam gigabyte dq 6 ile kafa kafaya diom sana intel 975x serisi anakartlar overclock oluyo hem de fazlasıyla dort cekirdek te desteklio diolar daha ne olsun almam lazım ya
  • Bende bunu merak edip Intel'e mail atmistim, bana gelen cevap soyle:

Thank you for contacting Intel(R) Technical Support.
    For your reference, your Email Case Number is: 7085590

Unfortunately, the Intel(R) Core(TM) 2 Extreme Quad-core processor is not a validated one for the Intel(R) Desktop Board DG965WH; see the following URL:

http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_proc.htm

The only Intel Desktop Board that is currently validated for the Intel(R) Core(TM) 2 Extreme QX6700 is the Intel(R) Desktop Board D975XBX2; see this other URL:

http://www.intel.com/design/motherbd/bx2/bx2_proc.htm

All other Intel(R) desktop boards are not officially supported or validated.

• Burda ne deniyor ki ingilizcemiz olmadığı için anlamıyorum yani bi zahmet turkish
  • Türkce meali:Intel board kullananın O/C ile işi olmasındır kısaca.
  • hocam turkcesi 4 cekirdek destegi ile ilgili ya seal atma be kardesim o/c olur bence olmasa da ben yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: multiphrenic

hocam turkcesi 4 cekirdek destegi ile ilgili ya seal atma be kardesim o/c olur bence olmasa da ben yaparım

Kardeşim sen kafayı o/c ile bozmuşun bence. Ya intel mobolar olmuyo diyoruz işte olsa bile çok şey bekleme o/c yapcaksan asus abit gibi markalara bakıcaksın Olmayan mobo ile nasıl yapıcaksın onuda anlamış değilim. İntelde çalışıyosun herhalde
  • Denilen Intel'in şimdilik bir tek D975XBX2 model anakartının Quad işlemcilere destek verdiğidir.

quote:

Orjinalden alıntı: aktas

Burda ne deniyor ki ingilizcemiz olmadığı için anlamıyorum yani bi zahmet turkish
  • ya abi ben onboard ekran kartlı bi kart arıom da o yuzden taktım kafayı ve dikkat edersen bu kart diger intel kartlara gore bira daha farklı mavi ve pek boşluk yok gibi interesan bi şey ayrıca mhz ler acık olsun bana yeter ben 6300 u yaparım 2,46 falan yaw kardesim intel dusmanımısınız anlamadım gitti kullanan varsa bi solese ben alcam da alamıom ya mhz kısmı kapalı cıkarsa cok kotu olur
  • bu arada g965 express chipsetli başka anakart bulamadım ki adam akıllı asus un ya da msi in yok gibi napcam ben gigabyte 965 g s 2 almak istemiom hem daha pahalı o intel den o ne kadar overclock olcak ki yabancı forumlarda yazılım ile overclock olur falan dşolar cpu z mi ne ole programlarla
    bi yardım edin gardaslar
  • Asus al kafan rahat etsin o/c yapcaksan. Stabıl calıssın dıyosan o/c yapımıcam dıyosan alıcaksın ıntelı yaslancan arkana. Asus p5b deluxe olmazsa duzu ıyı olur
  • abi 6300 alcaksın o c yapmicaksın ne iş anlamam ben zaten karar degiştirdim g965 cipsetli gigabytelara bakıom saol ilgilendiginiz icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.