Şimdi Ara

`WhoNeeDMe` Oyuncak Tanıtımı.CHARIN BANI AÇILDI:) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

999 kalktı die bliyom taş çatlasn 1 ay

Bende o yönde duyum aldım.
    Umarım 1 aylık bandır.
  • 3 yıl önce banlanan karakterim, Forumdan Alp arkadaşımın yardımlarıyla açılmış bulunmaktadır. Karakterin tüm itemleri satılıktır, almak isteyen arkadaşlar irtibat kurabilir
  • Benimde Charım 2011 gibi banlandı açtırma ihtimali varmı charın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can`

3 yıl önce banlanan karakterim, Forumdan Alp arkadaşımın yardımlarıyla açılmış bulunmaktadır. Karakterin tüm itemleri satılıktır, almak isteyen arkadaşlar irtibat kurabilir

Zamanında benim aresde bir charım da gem bugu sırasında gem sattığım için 999 yemişti nasıl açtırdınız acaba siz NTTgame'e ticket atıp durumu izah ettiğimde K2 Zamanında gerçekleşen banlar ile ilgili yapabilecekleri birşey olmadığını söyleyip postalıyorlar. Halbuki char sadece gem satıyor diye sınırsız yedi o kadar illegal gezinen varken Şaka gibi

• Bende aldığım gryphon helmetlerden dolayı banlanmıştım. Durumu anlattık, aldığımız itemlerden dolayı banlandık. İtemlerle hiçbir ilgimiz yok, al-sat yapan tüccarız diye. Bi 6-7 ay ticketlaştık. Sonuç olarak banımızı açtılar.
  • quote:

Bende aldığım gryphon helmetlerden dolayı banlanmıştım. Durumu anlattık, aldığımız itemlerden dolayı banlandık. İtemlerle hiçbir ilgimiz yok, al-sat yapan tüccarız diye. Bi 6-7 ay ticketlaştık. Sonuç olarak banımızı açtılar.

Benimki de zaten satmaktan banlandı Pazarda gem satıyoruz diye bug yapanlar ile aynı görülüp sınırsız banlandık şaka gibi

• Denemeye değer, ticket at. Açma ihtimalleri var, benim banım bile açıldıysa
  • quote:

Denemeye değer, ticket at. Açma ihtimalleri var, benim banım bile açıldıysa

3 yada 4 defa attığımda aynı cevabı aldım ama bir kere daha atayım Toplamda kaç kere ticket attınız siz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.