Şimdi Ara

whopper mı steak house mi açıklamama göre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Steak House'u genelde Burger King'i bilmeyen kişiler beğeniyor.Ama benim gibi Whopper'a alıştıysan hiç elini sürme derim tadı çok kötü gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

Steak House'u genelde Burger King'i bilmeyen kişiler beğeniyor.Ama benim gibi Whopper'a alıştıysan hiç elini sürme derim tadı çok kötü gelir.

aslında ben genel big king extra filan yiyodum. 1kere whopper yedim ama herkez steak house güzel diyo şaşrıdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordfatih

quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

quote:

Orijinalden alıntı: mskosar

açıklama sakat.. boyut ve doyuruculuk açısından ikisini de yiyen falan..

Alın bu liseliyi dışarı

onamı dedin banamı dedin

sakin ol şampiyon ona dedim

• steakhouse un etleri yanlardan taşıyor ve ekmeği büyük. Whoperrin ekmeği küçük ve ekmeğin yanlarından taşmıyor. Steakhouse da hamburgeri yediğinde doyuyorsun. Whopper da patatesleride yersen doyuyorsun.

Ranch sos ve sarımsaklı sos almayı unutma.
  • Triple Whopper cıyım ama Steak House mukemmel. Ne kadar Triple a alıssamda Artık 1 Whopper 1 SteakHouse yoyiorum. 1 Tane yiyceksem kesinlikle Steak House

Zaten etleri farklı diye biliyorum. İkisi da başka hayvan etinden veya aynı hayvanın başka yerlerinden.

Biri Et Biri Köfte gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

steakhouse un etleri yanlardan taşıyor ve ekmeği büyük. Whoperrin ekmeği küçük ve ekmeğin yanlarından taşmıyor. Steakhouse da hamburgeri yediğinde doyuyorsun. Whopper da patatesleride yersen doyuyorsun.

galiba sen hep steak house yiyorsun bu yorum güzeldi steakhouse tavsiye ettin. bakalım bir deniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Triple Whopper cıyım ama Steak House mukemmel. Ne kadar Triple a alıssamda Artık 1 Whopper 1 SteakHouse yoyiorum. 1 Tane yiyceksem kesinlikle Steak House

Zaten etleri farklı diye biliyorum. İkisi da başka hayvan etinden veya aynı hayvanın başka yerlerinden.

Biri Et Biri Köfte gibi

bu yorumdan sonra steak house yenilir madem 1 tane yemekle doyuruyo mükemmel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

steakhouse un etleri yanlardan taşıyor ve ekmeği büyük. Whoperrin ekmeği küçük ve ekmeğin yanlarından taşmıyor. Steakhouse da hamburgeri yediğinde doyuyorsun. Whopper da patatesleride yersen doyuyorsun.

galiba sen hep steak house yiyorsun bu yorum güzeldi steakhouse tavsiye ettin. bakalım bir deniyim

Evet artık hamburger yersem hep steakhouse yiyecem. 2 kere yedim daha önce fotoları koydum bulsaydım sana pm atacaktım ama bulamadım. Dene tadıda güzel. İçine ketçap mayonez filan koydurma sulanıyor. Yanında ye ranch sosuda unutma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

Steak House'u genelde Burger King'i bilmeyen kişiler beğeniyor.Ama benim gibi Whopper'a alıştıysan hiç elini sürme derim tadı çok kötü gelir.

aslında ben genel big king extra filan yiyodum. 1kere whopper yedim ama herkez steak house güzel diyo şaşrıdm

Big King'de güzeldir.Whopper'dan farkı içinde dometes yerine erimiş peynir var.

Bu arada bazı soslar paralı olduğu için bilmeyenlere ücretsiz olarak hangi sostan ne zaman ne kadar alabileceklerini yazayım:

Menülerde(her menü için geçerli) iki tane sos alabilirsiniz. "Acı Sos, Hardal, Ketçap, Mayonez, Sarımsaklı Mayonez"
    Normal burgerlarda ücretsiz sos hakkı yok.
    Diğer ürünlerde(Chicken Fries, Chicken Tenders, Chicken Wings, King Nuggets, Soğan Halkaları) iki tane sos alabilirsiniz. "Acı Sos, Barbekü Sos, Buffalo Sos, Hardal, H.Mustard Sos, Ketçap, Mayonez, Ranch Sos, Sarımsaklı Mayonez"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 9 Şubat 2011; 13:25:27 >

• ben bu yorumlardan sonra kararımı steakhouse verdim. herkese teşşekkürler yardımlarınız için
  • Bence Big King
  • Steak House'un üstüne tanımam fast food menülerde.
  • steak house candır. başka bişeyle kıyaslamayın...
  • Steakhouse geçen gün az kalsın kusturuyordu.
    Triple Whopper'ı değişmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Bence Big King

Big King XXL her türlü
  • Triple Whopper ye
  • Arkadaşlar burger e sürekli giden biri olarak söylüyorum.

Bu güzelim steak house u malesef ki her burger king hakkıyla yapmıyor. Bi yerde çok beyeniyorsunuz öteki yerde kuscak gibi oluyosunuz.
    Whopper a gelirsek. Oda iyidir fakat seçim yapılcaksa steak house derim. + big king xxl de favorimdir. Listeye onuda ekleyin
    Ama gel gelelim ki mc deki çiz burgerin yerini malesef hiç bir burgerkingin hamburgerleri tutamadı

Ama inadına burgere gidiyorum Barbekü sos çekiyor kendine.

Mc deki barbekü sos çok kötü.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stf11 -- 9 Şubat 2011; 14:21:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: é r s é

Arkadaşlar burger e sürekli giden biri olarak söylüyorum.

Bu güzelim steak house u malesef ki her burger king hakkıyla yapmıyor. Bi yerde çok beyeniyorsunuz öteki yerde kuscak gibi oluyosunuz.
    Whopper a gelirsek. Oda iyidir fakat seçim yapılcaksa steak house derim. + big king xxl de favorimdir. Listeye onuda ekleyin
    Ama gel gelelim ki mc deki çiz burgerin yerini malesef hiç bir burgerkingin hamburgerleri tutamadı

Ama inadına burgere gidiyorum Barbekü sos çekiyor kendine.

Mc deki barbekü sos çok kötü.....

Aynen, o kadar yiyodum babamlaydık acıktık dedim gel sana bi SH yediriyim bir gittik, o sosu gibi birşey var ya o yok. Baska yerlerde yiyodum damliyodu boyle falan. Baska konuda resmini gördüm kendimden gectim

Sırayla:
    Steak House
    Whopper
    Big King

Whopper 1 tane yenmez Triple
    Big King de XX

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.