Şimdi Ara

why server are full? bizim yüzümüzden!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Şu başlığı düzelt.. Ya tamamen ingilizce yaz yada tamamen Türkçe. Böyle 2 kelime ingilizce öğrenip yazınca kendinizi farklı falan mı zannediyorsunuz ?

adamın konu başlığını tartışmadan önce konuyu okuyabilirsin. ayrıca adam cümlesini bitirmiş yanına türkçe cevap vermiş. demekki sen bi kaç kelime ingilizce bildiğini sanıyorsun olayının polimiğini yapıyorsun

'why server are full?' bu nası ingilizce.. bole bi cumle ingilizcede olamaz. Başlığı duzeltmesi lazım bencede..
    ayrıca soruyu kendi kendimize soruyoruz diyor biz içimizden ingilicemi konuşuyoruz??
  • Başlığın böyle olmasının nedeni geçen gün Dh de izlediğim bir videouydu..Videonun ismi ''Why server Are full? '' dü.Bu videoda Serverın Joymaxın soktugu Gbotlar sayesinde doldugu anlatılıyordu.Bende bu videoya karşı görüşlerimi mesaj atmak yerine konu açarak belirtmek istedim.Başlığın böyle olmasının nedeni budur.Hemen altında bişey aramayın...Ve başlığı iki tane kıt bbeyin yanlış anladı diye değiştirecek değilim
  • Ben oyuna AEGE de başlamıştım 5 sene evvel.. artık YETER dedim orda bole bot lar fln da yoktu . Ama oyun tıka basa doluy du ya..bi keresinde internet kafeye gitmiştim 2 saat lik sure actırdım o 2 saat de oyuna girmeyin deneyince ve sure bittiğinde hala mal gibi ekrana bakınca bıraktım Tibet açılınca ona geçtim ve o andan itibaren bu botlar fln filan başladı..2 sene oynadım.. gene bıraktım şimdi 2 sene geçti tekrar başladım..
    Bi halt değişmemiş oyunda.Kat ve Kat artmış..Millet oyunda bn EN iisi olucdam die iice oyuna para dökmeye başlamış..Oyun online olunca ister istemez rekabet oluyor..ee o oluncada millet hile hurdadan öne geçmeye çalışıyor..Sonuç olara bu bot lar falan bitmez.. çoğu kişi bıraksa bile geride olanlar başlar yetişelim die.Bunun bitmesinin tek çaresi REKABET olmaması..Boyle gelmiş Boyle gider...
  • Artık heralde oyuna sadece Salı sabahı erken kalkanlar girebilecek. (presizler)
  • why servers full ??

1 - Joymax şark uyanığı bir işletme mantığına sahip, serverları goldbotlarla doldurup premium satmak en büyük amaçları,
    2- Joymax yalancıdır ki en basit örnek yeni çıkan login sisteminde bizi sıraya koyduğu yalanıdır, sürekli olarak "War Agains Bots" sloganı ile halen bize yalan atmaya dewam etmekte,

3- JOYMAX'IN ŞARK UYANIĞI OLMASININ VE YALANCI OLMASININ SONUÇLARI :

SERVERS FOREVER WILL BE FULLLL !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: engse

why servers full ??

1 - Joymax şark uyanığı bir işletme mantığına sahip, serverları goldbotlarla doldurup premium satmak en büyük amaçları,
    2- Joymax yalancıdır ki en basit örnek yeni çıkan login sisteminde bizi sıraya koyduğu yalanıdır, sürekli olarak "War Agains Bots" sloganı ile halen bize yalan atmaya dewam etmekte,

Anlamıyorum bu ingilice özentisi nedir zaten, türkçe'mizle derdinizi anlatamazmı oldunuzda garip garip cümleler kuruyosunuz.
    Oyunda bile bir çoğu kişi "teşekür" yerine "thx" slm yerine "hi" nedir bu özenti anlamadım.. yansıma değil özünüz olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

quote:

why servers full ??

Anlamıyorum bu ingilice özentisi nedir zaten, türkçe'mizle derdinizi anlatamazmı oldunuzda garip garip cümleler kuruyosunuz.
    Oyunda bile bir çoğu kişi "teşekür" yerine "thx" slm yerine "hi" nedir bu özenti anlamadım.. yansıma değil özünüz olun...

.

Ben ağızlarının payını veriyorumda sonra tatile gönderiyorlar. Oyunda ise kendi guild ve unionumda yabancı bir dilde konuşanı güzel bir rütbeyle atıyorum ek oalrak globalden teşhir ediyorum.

• Çok kafa yoruyosun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

quote:

why servers full ??

.

Ben ağızlarının payını veriyorumda sonra tatile gönderiyorlar. Oyunda ise kendi guild ve unionumda yabancı bir dilde konuşanı güzel bir rütbeyle atıyorum ek oalrak globalden teşhir ediyorum.

bende anlamıorum bu kılkuyrukluk özentisi nedir ? konu başlığı ingilizce bende ingilizce cevap verdim
    korkmayın türkçe sizden daha güçlü binlerce yıldır hiç bir yabancı dile boyun eğmedi eğmez
    eğer ingilizce korkulacak bi dil olsa biz neden çocuklara anaokulundan beri bu dili öğretiyoruz ayrıca ingilizce bişey yazmaktan daha tehlikeli olan türkçeyi yanlış kulllanmaktır, türkçe ancak bu şekilde zarar görür yoksa ingilizce konuşsam benim türkçem bozulmaz saygılarımla forum kılkuyruk milleti

• Beyler hazır burda konu açmışken bişey sormak istiyorum... Ben neden her istediğim zaman konu açamıyorum onbaşı da oldum ama hala konu açma yetkim yok bu konuyuda şansa açtım heralde..
    herkesde mi kapalı konu açma yoksa yapmam gereken bişey mi var yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_10

Beyler hazır burda konu açmışken bişey sormak istiyorum... Ben neden her istediğim zaman konu açamıyorum onbaşı da oldum ama hala konu açma yetkim yok bu konuyuda şansa açtım heralde..
    herkesde mi kapalı konu açma yoksa yapmam gereken bişey mi var yardım lütfen

Böyle Bi Problemin Olduğunu Sanmıyorum Şayet Varsada Senin Üyeliğinin Şansıymış

• ingilizceni yiyeyim.

server kelimesi çoğul mu are zımbırtısını koyuyorsun

tamam sen almadın, bütün oyuncuları nasıl engelleyeceksin? sen kasıp kazandın goldu, adam gelecek para verecek geçecek senin önüne.
  • başlık neden ingilizce? hayır onu da yanlış yazmışsın bari türkçe yaz aramızda yabancı olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

Ben oyuna AEGE de başlamıştım 5 sene evvel.. artık YETER dedim orda bole bot lar fln da yoktu . Ama oyun tıka basa doluy du ya..bi keresinde internet kafeye gitmiştim 2 saat lik sure actırdım o 2 saat de oyuna girmeyin deneyince ve sure bittiğinde hala mal gibi ekrana bakınca bıraktım Tibet açılınca ona geçtim ve o andan itibaren bu botlar fln filan başladı..2 sene oynadım.. gene bıraktım şimdi 2 sene geçti tekrar başladım..
    Bi halt değişmemiş oyunda.Kat ve Kat artmış..Millet oyunda bn EN iisi olucdam die iice oyuna para dökmeye başlamış..Oyun online olunca ister istemez rekabet oluyor..ee o oluncada millet hile hurdadan öne geçmeye çalışıyor..Sonuç olara bu bot lar falan bitmez.. çoğu kişi bıraksa bile geride olanlar başlar yetişelim die.Bunun bitmesinin tek çaresi REKABET olmaması..Boyle gelmiş Boyle gider...

5 sene derken

• quote:

Şu başlığı düzelt.. Ya tamamen ingilizce yaz yada tamamen Türkçe. Böyle 2 kelime ingilizce öğrenip yazınca kendinizi farklı falan mı zannediyorsunuz ?

Doğru yazsa gam yemem Doğrusu Why are servers full ?
  • Videoda Why servers are full? başlığı kullanılmış, arkadaş da ona cevaben konu açmış. Bir tek ''s'' harfini unuttu diye rencide etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Videoda Why servers are full? başlığı kullanılmış, arkadaş da ona cevaben konu açmış. Bir tek ''s'' harfini unuttu diye rencide etmeyin

Benim bir tepkim ve ya rencidem yok sadece düzeltmek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvilForce

quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Videoda Why servers are full? başlığı kullanılmış, arkadaş da ona cevaben konu açmış. Bir tek ''s'' harfini unuttu diye rencide etmeyin

Benim bir tepkim ve ya rencidem yok sadece düzeltmek istedim

Takıl

• @hüsoman boşver açıklama yukarıda açıkladım niçin başlığın böyle olduğunu ama herkes hala neden böyle falan diyor boşver kafa yormaya değmez yinede sağol beni savunduğun için
  • quote:

bende anlamıorum bu kılkuyrukluk özentisi nedir ? konu başlığı ingilizce bende ingilizce cevap verdim
    korkmayın türkçe sizden daha güçlü binlerce yıldır hiç bir yabancı dile boyun eğmedi eğmez
    eğer ingilizce korkulacak bi dil olsa biz neden çocuklara anaokulundan beri bu dili öğretiyoruz ayrıca ingilizce bişey yazmaktan daha tehlikeli olan türkçeyi yanlış kulllanmaktır, türkçe ancak bu şekilde zarar görür yoksa ingilizce konuşsam benim türkçem bozulmaz saygılarımla forum kılkuyruk milleti

Bak sen büyümüşte bana akıl vermeye başlamış, sen benimle tartışmak istiyorsan ilk önce Türkçe yazmasını öğren sonra gel ahkam kes. İlkokula giden çocuklar bile senden daha doğru kullanıyor dilimizi. Özenti olan ben değilim, kimler olduğu bu konu sayesinde teşhir edildi. Yürrü şimdi diğer kozmopolitiklerle beraber ingilizce konuş, nede olsa daha ciks(!), cool (!), önemli oluyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.