Şimdi Ara

Whywouldnt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Whywouldnt Nedir?

Whywouldnt, periyodik yükleme programına dayalı, üretkenliği ve yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bir koçluk sistemidir.

Periyodik Yükleme Nedir YKS?

YKS'deki Periyodik Yükleme, öğrencilerin belirli zaman aralıklarında çalışma ve dinlenme arasında geçiş yaparak daha verimli çalışmayı amaçlayan bir tekniktir. Whywouldnt, bu tekniği günlük ve haftalık yükleme programlarıyla destekler.

Whywouldnt Koçluk

Whywouldnt koçluğu, kişiye özel tasarlanmış bir programla, hedeflerine ulaşmana yardımcı olmayı amaçlar. Aksiyon planları, neden-sonuç ilişkilerini analiz etme ve alışkanlıkların geliştirilmesi gibi teknikler kullanılarak, yaşamında kalıcı değişiklikler yapmana destek olunur.

Whywouldnt Programı

Whywouldnt programı, periyodik yükleme prensiplerini temel alır. Kişisel hedeflerin ve mevcut durumun analizinin ardından, senin için özel olarak uyarlanmış bir yükleme programı oluşturulur. Bu program, çalışma, dinlenme, beslenme ve uyku zamanlarını optimize ederek verimliliğini artırmayı amaçlar.

Whywouldnt Günlüğü

Whywouldnt günlüğü, hedeflerine ulaşma yolculuğunu takip etmenin etkili bir yoludur. Günlükte, tamamladığın görevleri, zorlukları ve içgörüleri not edebilirsin. Bu kayıtlar, ilerlemeni izlemene, ayarlamalar yapmana ve kendini sorumlu tutmana yardımcı olur.

Whywouldnt sistemi, hedeflerine ulaşmana yardımcı olma, üretkenliğini artırma ve yaşam kaliteni iyileştirme potansiyeline sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tıp yazdı aanırım tebrik ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adam mıdır

• Rivayete göre dersten sonra yağını değiştirip yedek çiplerden birini takıyormuş

• millet hep sayıp sövüyodu sebebini anlamak için konu açtım çıt yok

• izlenme için vs. biraz fazla dramatize ediyor belli de oluyor bunu yaptığı kendisi farkında mı bilmem.

ama zaten youtube ders kanallarının amacı pasif gelir olduğu için farklı bişey beklemek de garip olurdu

• kanka zaten senede 1 video atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 24 Aralık 2022; 21:56:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Patient
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tyt ayt bitirme programı piyasaya sürüldüğü zaman bir şeyler oldu çoğu takipçisi bıraktı sanırım, beğendiğim 1 2 videosu da vardı aslında şuan ne yapıyor bilmiyorum tabi

• Zamanında 2019 yılında bu forumdaymış o da hatta günlüğü falan varmış, aynı bizim gibi basış kampı başlıklı konular açıyormuş hedefi tr 1.si olmakmış kimse ona inanmıyormuş o zamanlar.

• benzer durumlar içimizden biri yani

• P a i n e kullanıcısına yanıt
    program yazıp satıyor 100k abonesi falan var

• girişimci adam illa ki youtube izlenmesinden daha kazançlı bir yol bulmuştur youtube reklam yeri gibi bişeydir belki gözünde

• olabilir. insanların programları hakkında fikirlerini de merak ediyorum

• Şimdi onun yerine çamaşır makinesi var

• Disiplin cart curt mantıklı şeyler diyordu, zamanında ben de takip ettim hatta telegram grubunda vardım uygulama felan çıkaracaktı. Bir cacık olmayınca saldım, onun sayesinde bu forumu buldum. Bıraktıktan sonra değişik işlere girişti, pek de umrumda olmadı.

• değil

• Ankara tıp 4.sinif

• Adam zamanında çalışmış basarmis izleyicileri de bu elemani kopyalamaya çalışan tipler anahtar kimsenin elinde değil oysaki içinizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi dedin kral

• Adamın kişiligi beni ilgilendirmez ama ilk videolarindan beri takip ediyorum açıkçası doğruyu söylemek gerekirse asirii mantıklı buluyordum onunda dediği gibi "onların sınırlarını kendi sınırların yapma" yani ne bilim çok hoşuma gitti videolsri ve onun sayesinde daha 10.siniftayken disiplini oturttum bakış acimi desgistiren bir insan özellikle söylemek istediğim periyodik yükleme kısmı harika yani mukkemmel nasıl söylenir aşırı mantıklı ve gerçekten net arttıran konuyu tamamen zihinde oturtan bir sistem çoğu insan bunu doğru düzgün yapmayı başaramadığı için adamı gömüyor ama başka türlü nasıl derece yapilirki renkli koclardansa iyiki onu izlemisum diyorum iyiki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.