Şimdi Ara

whywouldnt ne yaptı bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam inşallah emeğinin karşılığını almışsındır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Whywouldnt Ne Yaptı?

"Whywouldnt", sosyal medyada ve özellikle YouTube'da milyonlarca takipçisi olan ünlü bir Türk fenomenidir. Asıl adı Umut Kılıç olan Whywouldnt, 2015 yılında YouTube'da oyun videoları paylaşarak içerik üreticiliği kariyerine başladı.

Whywouldnt, kısa sürede kendine özgü mizah anlayışı ve oyunlardaki yeteneğiyle tanındı. 2018 yılında YouTube'da Altın Play Buton ödülünü aldı ve Türkiye'nin en popüler içerik üreticilerinden biri haline geldi.

Whywouldnt'ın YouTube kanalında oyun, vlog ve skeçler gibi çeşitli içerikler yer alıyor. "Yıldızları Hedef Al, Yenilsen de Bulutların Arasında Olacaksın" sözü, Whywouldnt'ın hayata ve hedeflere karşı olan motivasyon felsefesini yansıtmaktadır. Bu söz, her ne kadar yenilgiler yaşansa da hayallerin peşinden gitmenin ve başarıya ulaşmaya çalışmanın önemini vurgulamaktadır.

Whywouldnt, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir. 2020 yılında "Birlikte Umut Olalım" adlı bir yardım kampanyası başlattı ve bu kampanya sayesinde ihtiyacı olanlara destek sağlandı.

Bugün Whywouldnt, Türkiye'nin en etkili ve sevilen içerik üreticilerinden biridir. İçerikleri milyonlarca kişiye ulaşmakta ve özellikle genç nesil arasında büyük bir hayran kitlesine sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam lütfen geniş bir tavsiye konusu açar mısın?
  • gençler öncelikle ilk 10'a girmediğimi söyleyeyim fakat kesinlikle emeğimin karşılığını aldım. eski başlığımda yazmıştım "yıldızları hedef al yenilsen de bulutların arasında olacaksın" diye. belki de sene başında 55 netlik whywouldnt'ı en fazla 20kya çekebilecekken sırf bu sayede ilk5kya çektim(ben 2kdan daha iyi bekliyoum orası ayrı)

yani aslında bir bakıma dediğini yapamamış, ama bu sebepten ötürü potansiyelinin ve çoğu kişinin üstüne çıkmış birisiyim.

bir youtube projem var, spordur-sosyal hayattır-çalışmadır her şeyi konu alacak. burada sınav sürecinde yaptıklarımı, keşfettiğim taktikleri paylaşmak niyetindeyim(2 saat uyumak, 5 saat molasız çalışabilmek gibi). sınavlar açıklandıktan bir hafta sonra falan kanalda bol video olur, ben de buraya bırakırım linki. uzun bir video olacak fakat üslubum sıkmaz bu nedenle sorun olmayacaktır sizler için.
  • Helal olsun. Hayatınızda başarılar dilerim
  • Hocam netleriniz nasıl? 5k 2k olayını açarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-27A8F5618

gençler öncelikle ilk 10'a girmediğimi söyleyeyim fakat kesinlikle emeğimin karşılığını aldım. eski başlığımda yazmıştım "yıldızları hedef al yenilsen de bulutların arasında olacaksın" diye. belki de sene başında 55 netlik whywouldnt'ı en fazla 20kya çekebilecekken sırf bu sayede ilk5kya çektim(ben 2kdan daha iyi bekliyoum orası ayrı)

yani aslında bir bakıma dediğini yapamamış, ama bu sebepten ötürü potansiyelinin ve çoğu kişinin üstüne çıkmış birisiyim.

bir youtube projem var, spordur-sosyal hayattır-çalışmadır her şeyi konu alacak. burada sınav sürecinde yaptıklarımı, keşfettiğim taktikleri paylaşmak niyetindeyim(2 saat uyumak, 5 saat molasız çalışabilmek gibi). sınavlar açıklandıktan bir hafta sonra falan kanalda bol video olur, ben de buraya bırakırım linki. uzun bir video olacak fakat üslubum sıkmaz bu nedenle sorun olmayacaktır sizler için.
    hocam gerçekten sene başında tyt de 55 net ayt de pek bir şey yapamayan biriyken ilk 10 hedefiyle yola çıkıp 5k ya girdiyseniz büyük bir başarı yakalamışsınız tebrik ederim. ama ben obp nizin yüksek olduğunu hatırlıyorum. yani sıfırdan da başlamadınız büyük ihtimalle. konularınızı takip ettim sürekli konu çalıştığınızı hatırlıyorum gerçi

vereceğiniz tavsiyeleri merak ediyorum. özellikle disiplinli olmak, sürekliliği korumak bunlar çok önemli. ben oturuyorum 6 saat çalışıyorum ondan sonra 1 hafta devam edemiyorum aklım farklı şeylere kayıyor.

• obpm yüksek değil ki, son yıl 99 yaptığımdan anca 90 oldu. sıfır değildim tabii, her zaman diyorum benim problem kısmım inanılmaz iyiydi. takır takır çözüyordum yani, denklem vs. çok iyiydim gerçekten. ama 55 net kısmı doğru hatta çalışıp girdiğim ilk dershane denemesi 55ti, çalışmadığımda kontrol bile etmiyordum.

ilk denemelerimi vs. zaten videoda dershane sistemine giriş yapıp göstereceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tyt 100-110 arası gelecek
    ayt dikkat hatası yoksa 75 gelecek

ben istediğim gibi olduysa tyt 107 gibi gelir diye düşündüm ama türkçeyi hatırlamıyorum o yüzden net değil şuan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.