hp 514 nokia e51 toshiba g500 General Mobile Dstw1 nokia 6300i
ben voip adaptör almak yerine cep telefonu alıp wirellestten nonoh hesabımı kullanmak istiyorum forumlarda aradım taradım bunlarda wirelles var sip de var
ama hangisi bu konuda daha iyi karar veremedim
kulllanan bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
eminim ki bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen bir çok kişi vardır yazacaklarınızla bizi aydınlatmış olacaksınız şimdiiden tşkler
sağlıcakla kalın
quote:
Orijinalden alıntı: sislivadi
hp 514 nokia e51 toshiba g500 General Mobile Dstw1 nokia 6300i
ben voip adaptör almak yerine cep telefonu alıp wirellestten nonoh hesabımı kullanmak istiyorum forumlarda aradım taradım bunlarda wirelles var sip de var
ama hangisi bu konuda daha iyi karar veremedim
kulllanan bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
eminim ki bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen bir çok kişi vardır yazacaklarınızla bizi aydınlatmış olacaksınız şimdiiden tşkler
sağlıcakla kalın
Alacağın telefonda wi-fi ile Sip desteğinin olması önemlidir. Sip desteği olmayan telefona Fring gibi yazılım kurarak da konuşabilirsin ama seste kalite pek iyi olmayabilir. Ben iki yıldır Hp ipaq 514 kullanıyorum. Windows Mobile 6.0 işletim sistemi ile wi-fi ve Sip desteği var. Sip desteği demek telefonun işletim sisteminin voip hesabıyla konuşmasını destekliyor olması demektir. smslisto hesabımla Sip üzerinde rahatça konuşuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme