Şimdi Ara

Wi-fi problemi yaşayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yurtdışından aldıgım iphone 4s 3 ay sonra wifiyi az gormeye, sonra da hiç gormemeye başladı. envai çeşit doktora sordum gosterdim. hepsi içindeki aksamın değişmesi gerektiğini, 150* 250 arası bir meblağ tutabileceğini ve tam olacagına dair de garanti veremeyeceklerini soylediler.
    ta ki...
    dün gen-pa yetkili servisinde çalışan ak (top) sakallı gence sorana kadar. ilkin telefonu bırakıp gitmemi kendilerinin beni arayacaklarını söyledi. işimin acele oldugunu gelemeyeciğimi, şimdi yapmaları yönünde yakalarına sinek misali yapıştıktan sonra, ak sakallı genc size bir yontem soyleyeyim onu yapın bari dedi. 4s in icindekş tel. kartını çıkarıp, iphonu bi poşete sarıp buzluga koymamı ve 4 saat bekledikten sonra telefonu çıkarıp biraz dinlendirip kartımı takmamı soyledi. ve %98 wifi sorunun çozulecegini soyledi. once şaka sandım. baktım ki adam ciddi. neyse ikna etti beni. eve geldim. iphonela vedalaşıp telefonu poşete sarıp buzluga attım. ancak iki saat dayanabildim. can havliyle iphonu çıkarıp yarım saat bekledikten sonra kartı taktım. kablosug ag tarattım. benimkiyle beraber tam 3 kablosuz ağ buldu. gözlerime inanamadım. iphonumun unuttugum wifi özelliğine tekrardan alışmaya çalışıyorum şu an.

sonuç olarak, ben denedim sorunumu çozdum, wifi sorunu olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. boşuna paranızı harcamayın.
    aşk imiş her ne varsa alemde, buzluk her derde derman imiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropkiz

selam,
    yurtdışından aldıgım iphone 4s 3 ay sonra wifiyi az gormeye, sonra da hiç gormemeye başladı. envai çeşit doktora sordum gosterdim. hepsi içindeki aksamın değişmesi gerektiğini, 150* 250 arası bir meblağ tutabileceğini ve tam olacagına dair de garanti veremeyeceklerini soylediler.
    ta ki...
    dün gen-pa yetkili servisinde çalışan ak (top) sakallı gence sorana kadar. ilkin telefonu bırakıp gitmemi kendilerinin beni arayacaklarını söyledi. işimin acele oldugunu gelemeyeciğimi, şimdi yapmaları yönünde yakalarına sinek misali yapıştıktan sonra, ak sakallı genc size bir yontem soyleyeyim onu yapın bari dedi. 4s in icindekş tel. kartını çıkarıp, iphonu bi poşete sarıp buzluga koymamı ve 4 saat bekledikten sonra telefonu çıkarıp biraz dinlendirip kartımı takmamı soyledi. ve %98 wifi sorunun çozulecegini soyledi. once şaka sandım. baktım ki adam ciddi. neyse ikna etti beni. eve geldim. iphonela vedalaşıp telefonu poşete sarıp buzluga attım. ancak iki saat dayanabildim. can havliyle iphonu çıkarıp yarım saat bekledikten sonra kartı taktım. kablosug ag tarattım. benimkiyle beraber tam 3 kablosuz ağ buldu. gözlerime inanamadım. iphonumun unuttugum wifi özelliğine tekrardan alışmaya çalışıyorum şu an.

sonuç olarak, ben denedim sorunumu çozdum, wifi sorunu olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. boşuna paranızı harcamayın.
    aşk imiş her ne varsa alemde, buzluk her derde derman imiş :)

üç senelik konuyu hortlatmana bişey demiyorum da 2010 daki yorumlara bakıyorum o zamanlar arakdaşlar bayağı kafa yapmışlar ama doğru yöntem fakat bir süre sonra ısınacak ve yeniden görmemeye başlayacak cihaz bu sanırım aşırı ısınmadan kaynaklanan donanımsal bişey diye düşünüyorum... şimdi bende 5 var umarım bu durum şimdilik sorun yok ama 5 te de yoktur böyle şeyler....

• SAKIN DENEMEYİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogruymuş, telefonum buzluktan sonra ancak bir gun sorunsuz çalıştı :( sinirim tepemde, hay bin iphone 4s...
    ne yani bi yolu yok mu doktor, 2012 uzay cagında bi wifi sorununu çözemiyormuyuz...
    please help, yardım edinnn...
  • geçen hafta bende denemiştim
    1 saat soğuduktan sonra wifi mavi oldu ancak yayın bulamadı
    daha sonra tekrar griye döndü

sadece wifi değil
    blueetooth da sapıttı
    araç ile olan iletişim hemen kopuyor

offfffffff
    sıkıldım bu ios 6.0.1 den

6.1 de çözüm olmazsa tamire gidecek sanırım
    garantide yok yurtdışı almıştım 4s i

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone wifi entegresinin icinde jelimsi bir madde bulunur eğer telefonunuzu genellikle gece sarja takar sabah cekerseniz yani %100 den sonra da uzun süre sarja takılı kalırsa bu entegre ısınır ve icindeki jelimsi madde erir genlesir.boyle bi durumda telefondaki wifi cekim gucu duser hatta bazi durumlarda hic gormez.buzluğa atmanız ise o erimis jelimsi maddeyi tekrar sogutarak eski haline döndürür tüm mesele bu.

• Konu hortlamis
  • quote:

Orijinalden alıntı: snrdgzl

İphone wifi entegresinin icinde jelimsi bir madde bulunur eğer telefonunuzu genellikle gece sarja takar sabah cekerseniz yani %100 den sonra da uzun süre sarja takılı kalırsa bu entegre ısınır ve icindeki jelimsi madde erir genlesir.boyle bi durumda telefondaki wifi cekim gucu duser hatta bazi durumlarda hic gormez.buzluğa atmanız ise o erimis jelimsi maddeyi tekrar sogutarak eski haline döndürür tüm mesele bu.

güzel hort
  • kaç sene önce idi ya forumda laptop bataryalarının ömrünü arttırmak için buzluğa konulmasını önermişlerdi tüm sayfaları sabaha kadar okumuştum iyi dedik koyduk buzluğa anamur sıcak ben gitmişim memlekete bir geldim aldım buzluktan küt kenardan çatladı hemen beze sarıp tekrar buzdolabı içine koydum akşam serinlemeye başlayınca oradan çıkarttım ilerlemedi o çatlak bir zararı olmadı üstündeki etiketi o çatlak yere yapıştırdım geçtim kaç sene kullandım (her ay tam dolum ve boşaltma yaparak) 6 senemi ne kullandım sıkıntısı hiç olmadı şimdi ben ana konuya yorum yazmıştım 5s için mesaj rehber ve navigasyon için nokia kadar stabil olmadığı navigasyonda 3g yi istediği gps ile beraber çalışması batarya ömrünü kısaltması ve neti tüketmesi haricinde wrilesmi nokia kadar bulamıyor daha 1 ay olmadı telefona bak çay demle... bunada buzluk yolu gözükmüş meğer :)

• Ayni sorundan cekmis biri olarak:

Once telefonu 15 dk buzluga atiyoruz. Daha sonra cikartip, arka kapagi sokuyoruz.

Kameranin yaklasik 2-3 cm sag tarafini ortalayacaj sekilde. 4-5 dakika kadar fon makinasiyla isitiyoruz. Bu islem esnasinda kameranin ustunu kapatmakta fayda var.

Wifi duZeliyor. Yaklasik 2 aylik periyodlarda tekrar wifi griye donuyor. Ancak ayni yontemle wifili kullanmaya devam ediyoruz. En ekonomik ve uzun sureli cozum bu.

Sadece buzluga atinca maksimum 2-3 saat icinde tekrar wifi grilesip calismiyor.

İkisini arka arkaya uygulamak benim derdime deva oldu.

Hepimize gecmis olsun.

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    çok uğraştım işe yarıyor bayağı araştırdım bu konuyu saçma bulanları görünce de açıklama yapma gereği hissettim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.